Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Modrić uz bok Zicu, Puškašu i Cruijffu

\'11.08.2010., Bratislava - Gradski stadion. Odigrana je prijateljska nogometna utakmica Slovacka - Hrvatska. Luka Modric.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
Autori: Igor Flak, Ante Buškulić
19.09.2010.
u 00:48

Ugledni engleski magazin "Four-four-two" Luku je uvrstio među najplemenitije nogometaše svih vremena!

Nogometaši Tottenhama gubili su do 77. minute, a onda pogocima Van der Vaarta, Pavljučenka i Huttona stigli do 3:1 pobjede protiv Wolverhamptona. Zanimljivo, u momčadi nije bilo Hrvata, Kranjčar i Pletikosa sjedili su na klupi za pričuve, Modrić se oporavlja, a Ćorluka je otpao nakon treninga u petak.

– Osjetio je ukliještenost u leđima i strašnu bol. Mogao bi izostati nekoliko dana, ali i dulje – objasnio je trener Harry Redknapp i najavio promjene za dvoboj s Arsenalom u Liga kupu:

– Igrat će igrači poput Kranjčara, Palaciosa i Sandra, a jedva čekam da se oporavi Modrić pa da ga uparim s Van der Vaartom. Volim igrače koji znaju igrati!

Sir Alex Ferguson uoči velikog derbija s Liverpoolom izabrao je Nemanju Vidića za kapetana Manchester Uniteda. Ta dva giganta imaju po 18 naslova prvaka Engleske, a danas će 180. put igrati u prvenstvu. Manchester United ima 69 pobjeda, 50 puta igrali su neriješeno, a 60 puta slavio je Liverpool.

U pobjedi Rangersa nad Dundee Unitedom 4:0 Nikica Jelavić dvaput je asistirao Kennyju Milleru. Runje je branio za Lens u remiju 1:1 s Valenciennesom, a Ivan Leko bio je strijelac za Lokeren u porazu kod Genka 3:1

Komentara 10

HR
hrvatin
05:38 19.09.2010.

Ovo je najimpresivnija budalastina svih vremena.Igraca koji nista nije napravio nikad i koji se svojim paukovim nogama ne moze dobaciti od vrha sesnaesterca do gola,igraca koji nikad ne puca slobodne udarce!,igraca koji je promasio tri jedanaesterca za redom!?,igraca koji nijedan gol od rijetkih koje je dao nije dao sa daljine vece od 5 m! stavljati u rang sa Puskasom,Zicom,Krojfom!??Pa ovaj sigurno placa novinare milijune eura da ovo pisu o njemu.

AU
aurora08
09:05 19.09.2010.

ak je od engleza makar i nekakvog pijandure pok je prevec

OB
-obrisani-
01:21 19.09.2010.

Smiješno,Krojf,Zikco,Puškaš i Modrić! Novinari poludili! Pa zašto onda Modrić sjedi na tribini u Tottenhamu? Nema mjesta ni na klupi,zauzeo mu mjesto Kranjčar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije