Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA u AKCIJI

Veliko Modrićevo srce: Uključio se u humanitarnu akciju Partizana!

Luka modrić
Foto: Screenshot
1/7
14.02.2018.
u 17:28

Partizan je putem službenih stranica pozvao sve na pomoć, a akciju su između ostalih podržali Miroslav Đukić, Vlade Divac i Luka Modrić

Novinar Partizanove televizije Željko Pantić proživljava obiteljsku dramu jer njegov 13-godišnji sin Isaija ima tumor na mozgu te mu je potrebna hitna operacija u SAD-a

Isaiji je u lipnju prošle godine na rutinskom pregledu pronađen maligni tumor mozga koji je hitno operiran. No uzrok tumora je pogrešno dijagnosticiran i na osnovu te dijagnoze napravljeno je zračenje glave u Beogradu. 

Naknadna analiza je promijenila dijagnozu te se ispostavilo da je tumor ekstremno rijedak. Uslijedilo je novih 20 termina zračenja u Beogradu nakon čega su uzroke poslali u London, gdje je svjetski priznati patolog Jacques Thomas dao nalaz da Isaijin tumor nije moguće klasicificirati, da je zloćudan i ekstremno rijedak i da ga nema u postojećoj klasifikaciji tumora Svjetske zdrastvene organizacije.

Neophodna je operacija u jednom od najnaprednijih bolnica za tretman dječjih tumora mozga na svijetu u Washingtonu. 

Obitelj je osigurala troškove avio prijevoza i jednomjesečnog boravka u SAD-u prije i poslije operacija. Problem su užasno kratki rokovi jer se do 19. veljače mora uplatiti 126.713 dolara da bi se operacija napravila 26. veljače. Nakon toga kreće se s hitnim dvotjednim testiranjem uzorka tumora i novim planom liječenja Isaije.

Partizan je putem službenih stranica pozvao sve na pomoć, a akciju su između ostalih podržali trener Partizana Miroslav Đukić, košarkaška legenda Vlade Divac i hrvatski veznjak Luka Modrić.

Komentara 35

ZE
Zemunac
17:36 14.02.2018.

Svaka cast majstore!!!

SX
sudbina x
17:52 14.02.2018.

Bez obzira na naciju i vjeru,,čovjek uvijek ostaje čovjek najbolji primjer za to je Modrić...

PR
prajdali100
18:15 14.02.2018.

Kapa do poda !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije