Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR KAPETANA

Modrić: To je gotovo nezamislivo, poput najljepšeg sna

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.07.2018.
u 12:06

- Nakon nesretnih poraza od Turske i Portugala bilo je važno skinuti taj teret s leđa. Za to nam je trebalo malo sreće, ali mislim da smo je zaslužili - rekao je Modrić

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić najavio je današnji dvoboj s Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Modrić je istaknuo da već deset godina igra za reprezentaciju i da do sada vatreni nisu uspjeli proći prvu utakmicu u nokaut fazi.

- Nakon nesretnih poraza od Turske i Portugala bilo je važno skinuti taj teret s leđa. Za to nam je trebalo malo sreće, ali mislim da smo je zaslužili - rekao je Modrić za Fifu.

Luka Modrić
1/12

Kaže da nije očekivao Rusiju u četvrtfinalu.

- Rusija je neugodna momčad, očekuje da će igrati kao protiv Španjolske. Zaslužili su ući u četvrtfinale. Očekujem pravi spektakl jer ćemo igrati protiv domaćina i navijača.

Može li Hrvatska u Rusiji do kraja?

- Osvojiti naslov svjetskog prvaka s Hrvatskom gotovo je nezamislivo, poput najljepše bajke. Bilo bi nevjerojatno podići taj trofej - zaključio je Modrić.

>> Pozivamo vas da nam pošaljete svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net

>> Pogledajte Večernji pressing s Darijem Srnom

Komentara 3

BO
boris48astrid
15:08 07.07.2018.

bears 85--- hahahaha majmune ljubomorni bosanski vrati se u brda pa tam kmeči

Avatar 15545
15545
14:11 07.07.2018.

jel se sjetio???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije