Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili iskaznice

Modrić, Subašić i Livaković učlanili se u NK Zadar: 'Oni neće dozvoliti da klub propadne'

Luka Modrić - Danijel Subašić
24.03.2017.
u 15:41

Osim reprezentativaca, u NK Zadar učlanio se i izbornik Ante Čačić.

Direktor NK Zadar Svetko Ćustić (otac pokojnoga nogometaša Hrvoja) i predsjednik Nadzornog odbora NK Zadar, legendarni nogometaš Jakov Surać posjetili su u hotelu As svoje Zadrane - Luku Modrića, Dominika Livakovića i Danijela Subašića.

Tom zgodom delegacija NK Zadar podijelila je reprezentativcima članske iskaznice njihovoga matičnoga kluba i upoznala ih sa situacijom u kojoj se sada nalazi.

- NK Zadar natječe se trenutačno u 3. ligi jug, a naši reprezentativci najavili su kako će biti na raspolaganju svome klubu za bilo kakvu pomoć. Oni neće dopustiti da NK Zadar propadne - kazao je Jakov Surać, koji se, zajedno sa Svetkom Ćustićem, grčevito bori da usmjeri zadarski brod prema 2. HNL.

Osim reprezentativaca, u NK Zadar učlanio se i izbornik Ante Čačić, koji vuče korijene iz zadarskog zaleđa i privržen je klubu iz Stanova u kojemu je bio trener u čak tri navrata.

>>'Niste svjesni koliko Modrić znači Realu, a Hrvatska je spremna napraviti nešto povijesno'

>>Način na koji je Čačić izabran ispod svakog je nivoa, a Šukera mi je žao...

Komentara 1

Avatar arba_arba
arba_arba
18:05 24.03.2017.

Klub iz kojega je potekla trecina repke, ali glavno da hns ulaze u Rijeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije