Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO DJEČARAC

Modrić srušio rekord i bio najbolji u pobjedi: 'Pokazuje da su godine samo broj!'

La Liga Santander - Granada v Real Madrid
JON NAZCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.05.2021.
u 11:30

– Posvuda je, ne zaustavlja se, a odigrao je toliko utakmica.

Luka Modrić igra kao dječarac, potvrdio je to toliko puta ove sezone, a ništa drukčije nije bilo ni protiv Granade. Real Madrid slavio je s rezultatom 4:1, a hrvatski kapetan zabio je gol i proglašen je najboljim igračem utakmice.

– Posvuda je, ne zaustavlja se, a odigrao je toliko utakmica. On pokazuje da su godine samo broj – izjavio je nakon utakmice Thibaut Courtois.

Kraljevski klub pobjedom je ostao u utrci za titulu prvaka, a Modrić je nadmašio osobni rekord. Naime, nikad u dresu Reala nije zabio više od tri gola u prvenstvu, a ove sezone zabio ih je četiri.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
StariSokol
13:32 14.05.2021.

A sutra ili već danas popodne pljuc po njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije