Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE U SOBI

Modrić se prisjetio trenutka koji ga je obilježio za cijeli život: Primio sam taj poziv i zaplakao

Luka Modrić
Foto: Juan Medina/REUTERS/PIXSELL
1/5
15.05.2019.
u 21:22

Modrić je proglašen nogometašem godine u izboru FIFA-e i UEFA-e, a uz to je dobio i prestižnu nagradu, Zlatnu loptu koju dodjeljuje France Football

Na YouTube kanalu Real Madrida izašao je video o posebnim trenucima koje su igrači doživjeli, a među njima je i službeno najbolji igrač svijeta Luka Modrić koji se prisjetio trenutka koji je njemu obilježio život. 

- Sjedio sam u sobi i primio poziv urednika France Footballa. Nakon razgovora sam čak malo i zaplakao - iskreno je rekao Luka.

Modrić je proglašen nogometašem godine u izboru FIFA-e i UEFA-e, a uz to je dobio i prestižnu nagradu, Zlatnu loptu koju dodjeljuje France Football. Time je prekinuo desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i svog bivšeg suigrača Cristiana Ronalda. Modrić je nagradu zaslužio nakon osvojene Lige prvaka i drugog mjesta s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu. 

Njegovi suigrači iz Reala također su otkrili koji trenuci su njih obilježili te su pričali o važnim trenucima

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić stigao do Zlatne lopte

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:29 15.05.2019.

Luka Modrić je proglašen najboljim igračem svijeta i to će bit zapisano za sva vremena !

PR
prajdali100
21:34 15.05.2019.

Ostaće vječno zapisano da je Hrvatski igrač Luka Modrić godine 2018 godine proglašen najboljim nogometašem na Svijetu.Osvojio je sve moguće nagrade !!!! Točka.

VU
vuky91
21:30 15.05.2019.

Još jedan u nizu jadnih naslova... Neka vam i dalje pada čitanost... Šta je tako teško napisat: Luka Modrić: 'Kad su me nazvali iz France Footballa sjeo sam i zaplakao"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije