Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DINAMOVCI

Modrić se oglasio nakon pobjede Dinama, Ćorluka urlao: Doktoreeeee

Slavlje Dinamovih igrača
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
22.02.2019.
u 07:54

Branič Lokomotiva Vedran Ćorluka vrlo je emotivno proživio utakmicu. Na Instagramu je objavljivao videe golova i na kraju pustio pjesmu Pipsa Dinamo ja volim.

Brojni bivši nogometaši Dinama pratili su sinoć pobjedu modrog kluba nad Viktorijom (3:0) i plasman u osminu finala Europske lige.

Branič moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka vrlo je emotivno proživio utakmicu. Na Instagramu je objavljivao videe golova i na kraju pustio pjesmu Pipsa Dinamo ja volim. A Bruni Petkoviću je poručio:

- Petkoviću, doktoreeeee!

Oglasio se i Luka Modrić koji je sa svojih 17 milijuna pratitelja na Instagramu podijelio objavu u kojoj je pisalo:

- Čestitke plavima.

Dinamu su čestitali Šime Vrsaljko, Marko Pjaca, Josip Brekalo, dok je fotografiju s maksimirskih tribina objavio Josip Pivarić koji se u Zagrebu oporavlja od ozljede.

>> Pogledajte veliko slavlje u svlačionici Dinama

Komentara 12

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
09:06 22.02.2019.

Sve ide svojim tokom. Kao podmazano. Klub funkcionira ala Barcelona. Sve se zna tko što radi. Od Dinamove škole do predsjednika. Savršeno. To itekako znaju Olmo i Theofile koji dolaze iz zemalja gdje je u klubovima sve posloženo!

DU
Deleted user
09:00 22.02.2019.

Orjunašija i zadrugari na aparatima hehehe

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
09:45 22.02.2019.

Dinamo je ove sezone ponos Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije