Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPISKA NA INSTAGRAMU

Modrić se javio Lovrenu nakon pobjede, a njegov odgovor zapalio internet!

Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
08.05.2019.
u 10:24

"Moramo osvojiti Ligu prvaka, brate, inače se ostavljam nogometa", napisao je Lovren

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren bio je sinoć izvan sebe od sreće nakon što je njegov Liverpool napravio senzaciju protiv Barcelone (4:0) i plasirao se u finale Lige prvaka.

Lovren nije ušao u igru, no nakon susreta grlio se i ljubio sa svima i energično slavio veliku pobjedu. Kao i obično, bio je aktivan na društvenim mrežama.

"Je***, što se ovo večeras dogodilo? Kakva pobjeda, još jedan finale, nezaboravni trenuci, samo Anfield može ovo napraviti. Tako sam ponosan na momčad", napisao je Lovren na Instagramu.

Na to se u komentarima javio kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Foto: Instagram Asos

– Bravo, brate! Svaka čast! Ove godine do kraja! – napisao mu je Modrić.

Lovren je na to odgovorio:

– Moramo, brate, inače se ostavljam nogometa.

Podsjećamo, Liverpoolu je ovo drugi finale Lige prvaka zaredom. Lani su igrali protiv Real Madrida i izgubili 3:1. Lovren i Modrić tada su odigrali cijeli susret. Hrvatska će ove godine opet imati predstavnika u finalu, a Lovren je dobio drugu priliku za osvajanje trofeja o kojem mnogi nogometaši maštaju.

>> Pogledajte upozorenje Luke Modrića nakon poraza Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagi101
11:30 08.05.2019.

dok liverpol nije zabio treći gol messi se šetao po terenu a onda se sjetio da bi trebalo i potrčati ali kasno, popili i četvrti a messi šeće ko pas u kavezu. eto vam božanstva i najboljeg igrača ikad.😁

PA
pajokola1
10:36 08.05.2019.

Iako sam navijač Barce , ovo je zaslužena pobjeda Liverpola i prolaz u finale , Barca nije zabila iz dvije -tri stopostotne prilike, točnije da kažem Liverpolov golman je za to najzaslužniji,,,prošle godine je Liverpol izgubio finale zbog lošeg golmana,, ali izgleda da će mu ove godine Bog to vratiti , ako ne, onda će Klop biti veliki gubitnik i ove sezone , jer po svemu sudeći prvaci Engleske teško da će biti.

ZE
Zeljo1
09:31 09.05.2019.

Lovren, sad ili nikad. Sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije