Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM

Modrić: Redknapp nas je vratio iz mrtvih

12.11.2008.
u 11:16

Kada je Harry Redknapp preuzeo Tottenhamovu klupu, momčad se nalazila na posljednjem mjestu Premiershipa. Nakon njegova dolaska nogometaši spursa zaredali su s uspjesima, tri pobjede i jednim remijem...

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić oduševljen je Redknappovim motivacijskim sposobnostima.

- Harry voli osobno razgovarati sa svakim pojedinim igračem. Svima nam daje potrebno samopouzdanje da izađemo na teren i da igramo dobar nogomet – rekao je Modrić za Daily Star.

Iako je u sezonu ušao relativno skromno, u posljednjih nekoliko utakmica Modrić pokazuje da se potpuno prilagodio zahtjevima engleske lige.

- Navikavam se ovdašnjem stilu igre i nadam se da ću biti sve bolji. Volim igrati na poziciji ofenzivnog veznjaka i volim stalno sudjelovati u igri i biti blizu lopte. Osjećam da najviše od sebe mogu dati upravo na toj poziciji – dodao je Modrić, napomenuvši da unatoč dobrim rezultatima u posljednjim utakmicama, u momčadi nema mjesta za opuštanje.

- Raspoloženje u momčadi je dobro i samopouzdanje visoko, ali još nas čeka mnogo posla. Moramo nastaviti pobjeđivati, a velike utakmice su tek pred nama. Nadam se da ćemo nastaviti igrati s ovakvim samopouzdanjem jer ćemo onda nastaviti i s dobrim rezultatima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije