Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA MODRIĆ Junak Tottenhamova ulaska u drugi krug

Modrić: Prvi pogodak skinuo mi je veliki pritisak s leđa

Autor
Ante Buškulić
19.12.2008.
u 17:07

Sumnje su brzo prestale. I ono malo skeptika koji su 21 milijun eura plaćenih za Luku Modrića smatrali Tottenhamovim promašajem sasvim su zašutjeli otkako je Redknapp preuzeo spurse.

Harry Houdini, kako mu tepaju Englezi, postavio je Luku bliže vratima, kao povučenog napadača, a naš mu je nogometaš godine vratio vrlo dobrim igrama. U četvrtak napokon i pogotkom.

- Dugo sam čekao taj trenutak (18 utakmica, nap. a.) i zato sam presretan. Nadam se da ću uskoro nastaviti zabijati - rekao je Modrić nakon prvijenca za spurse u remiju 2:2 sa Spartakom u posljednjem kolu Uefine lige.

- Bio je to važan gol, bilo je važno ne izgubiti, i daje mi samopouzdanje. Sad želim prvijenac i u prvenstvu. U prošlim sam utakmicama bio blizu pogotku i sad kad sam napokon zabio, nadam se da će mi to još više skinuti pritisak s leđa. U Kupu Uefe igraju jake momčadi i nije mala stvar što ostajemo u natjecanju - dodao je Luka.

Gotovo su svi mediji Modrića ocijenili ponajboljim igračem susreta. Mirror piše: “U bizarnoj igri ruskog ruleta Spursi su gubili s 0:2 nakon pola sata, pa je Harryju trebao prvi Modrićev gol i Huddlestoneov let glavom za ulazak među 32 najbolja.

No, Tottenham je bio toliko loš protiv momčadi čija je sezona završila prije šest tjedana da se suočio i s ispadanjem. Igra je bila poput najslabije pod Ramosom.” The Times piše da Tottenhamu trebaju pojačanja u napadu, hvali Modrića i Pletikosu i prenosi:

“Redknapp se na početku mučio s četvrtim sucem Vascom Antonijom koji mu je zaklanjao pogled. Sudac se nije maknuo, a Harryja su ubrzo počele mučiti druge brige.”

Zbog lakše ozljede nožnoga mišića upitan je nastup Luke Modrića u nedjelju na gostovanju kod Newcastlea.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije