Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU SJELO

Modrić poludio zbog nepravde koju su mu nanijeli, Real će poduzeti korake

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.08.2019.
u 10:44

Modrić bi zbog crvenog kartona mogao dobiti do tri utakmice suspenzije, a u Realu su najavili žalbu

Luka Modrić u subotu je dobio prvi izravni crveni karton u karijeri. Hrvatski kapetan je u pobjedi Reala na gostovanju kod Celte (3:1) u 56. minuti morao napustiti teren. Modrić je pocrvenio nakon što je uz aut-liniju nagazio Celtina igrača Denisa Suáreza.

Sudac Javier Estrada je nakon pregleda VAR-a hrvatskom kapetanu pokazao put u svlačionicu.

Modrić se nakon toga oglasio na društvenim mrežama i poručio da je sučeva odluka bila nepravedna.

>> Pogledajte kako je izgledao Modrićev crveni karton

Luka Modrić
1/8

"Isključen sam zbog slučajne akcije! U životu bi takav start namjerno napravio i prijatelju. Potpuno nehotično", napisao je Modrić.

Ni u Realu neće mirno sjediti prijeći preko svega već su najavili žalbu vodstvu lige. Naime, Modrić bi zbog crvenog kartona mogao dobiti do tri utakmice suspenzije.

Naime, sudac je u izvještaju s utakmice napisao je da Modrić "nogom udario protivnika u područje Ahilove tetive bez mogućnosti da je mogao doći do lopte".

U Realu se ne slažu s tim objašnjenjem, navode španjolski mediji. Tvrde da je njihov igrač pokušao doći do lopte i pri tom nehotično zakačio protivnika. I na tom se temelji žalba kraljevskog kluba.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Bell940
Bell940
11:58 19.08.2019.

Gledao i mogu izjaviti da je žuti a ne direktni crveni namjere nije bilo a niti gol šanse tak da je nepravedno dodijeljen crveni karton

Avatar Idler 3
Idler 3
11:57 19.08.2019.

A di je snimka....ovak more sak mudrovat ?!

PN
premda_nije
12:35 19.08.2019.

Na videu se lijepo vidi da Luka u trenutku duela gleda u zrak, a ne prema nozi, prema tome potpuno je nesvjesno i nehotice pokupio onog lika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije