Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO SE 'ISKOPALO'

Modrić 'otvorio' stare rane: 'Iznenadilo me... Cristiano Ronaldo je bio na rubu suza'

ESP, UEFA CL, Real Madrid vs FC Bayern Muenchen
EXPA/PIXSELL
04.05.2021.
u 19:00

- Bilo je toliko tenzija da su suigrači morali intervenirati i razdvojiti ih.

Jose Mourinho će od sljedeće sezone voditi Romu, a to je prihvatio "zbog strasti koju gaje navijači tog kluba". Istovremeno, opet će biti u ligi s Cristianom Ronaldom, kojeg je vodio tri sezone tijekom mandata u madridskom Realu.

I dok takve riječi kod mnogih djeluju kao nešto pozitivno, njihov odnos u kraljevskom klubu nije bio baš toliko pozitivan. Za tako nešto, neposredno, zaslužan je Luka Modrić.

U autobiografiji "Luka Modrić: Moja igra" osvrnuo se na odnos dva Portugalca i to se sad ponovno počelo "izvlačiti".

- Vodili smo 2:0 u Kupu kralja (nije rečeno koja utakmica, op.a.) i bio sam iznenađen Mourinhovom reakcijom. Ronaldo nije pratio igrača tijekom ubacivanja lopte sa strane i on je 'poludio'. Počeo je vikati, svađali su se cijelo vrijeme, a po povratku u svlačionicu na poluvremenu, vidio sam Ronalda na rubu suza - napisao je Modrić i nastavio:

- Rekao je da čini najbolje što može, ali on ga svejedno kritizira. I stvarno, čim se pojavio, Mourinho ga je kritizirao zbog pristupa. Bilo je toliko tenzija da su suigrači morali intervenirati i razdvojiti ih.

Jose Mourinho slavi pogodak.
Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nije to jedini njihov sukob. Tijekom finala Europskog prvenstva 2016., Mourinho je kritizirao Ronaldovo ponašanje uz aut liniju. Naime, zbog ozljede je napustio utakmicu u 25. minuti susreta s Francuskom.

- Ponašanjem je samo odmogao. Na travnjaku je 11 nogometaša i moraju slušati upute samo jednog čovjeka - svog trenera. Ne kažem da je loše što su ga ponijele emocije, to je normalno, ali u takvim napetim trenucima to ne pomaže - kazao je Mou.

Komentara 4

AP
apathylolz
07:55 05.05.2021.

Mourinho je osvojio ligu prvaka i sa Portom i sa Interom. Ronaldo je pokazao da nemoze nista ako nema cijelu momcad da radi za njega, sto se vidi u Juventusu gdje nema Modrica i Krosa

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:33 04.05.2021.

Osvojio sa Realom samo jedan trofej zahvaljujuci Ronaldu i njegovih 50 golova u sezoni. Zadnji Mourinhov trofej. Teebao je Ronaldu dici spomenik kao i Real. Licemjeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije