Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SUIGRAČI

Modrić otkrio je li se čuo s Ronaldom koji se nije pojavio na dodjeli nagrada

Luka Modrić Fifa the Best
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
24.09.2018.
u 22:50

- Da sam mogao birati godinu, ne bih mogao sam ovako izabrati. Najbolja godina u mojoj karijeri i čini me ponosnim što sam uspio doći do ovoga.

Luka Modrić dobio je večeras nagradu za najboljeg igrača svijeta ispred Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha. Portugalac se uopće nije pojavio na dodjeli u Londonu što su mnogi još jutros vidjeli kao dokaz da će Modrić biti proglašen najboljim. Je li se hrvatski veznjak čuo s napadačem Juventusa?

- Čuli smo nekoliko puta preko poruka. S njim sam u dobrom odnosu. Čujemo se kada se trebamo čuti - rekao je Modrić za HRT.

Zlatko Dalić bio je u konkurenciji za najboljeg trenera svijeta.

Luka Modrić Fifa the Best
1/6

- Hrvatska je i prije bila prepoznata u svijetu, a sada još više nakon ovoga uspjeha. Drago mi je da i izbornik bio u konkurenciji jer je svakako to zaslužio. Drago mi je da se cijeni naš rad i naša pripadnost hrvatskim bojama - rekao je Modrić pa se osvrnuo na proteklu sezonu.

- Da sam mogao birati godinu, ne bih mogao sam ovako izabrati. Najbolja godina u mojoj karijeri i čini me ponosnim što sam uspio doći do ovoga.

>> Pogledajte kako je Luka Modrić rasplakao dječaka

Ključne riječi

Komentara 5

FE
Feliks
23:32 24.09.2018.

Od Srca sve cestitke Modricu

HR
Hrvatska
23:36 24.09.2018.

Vecer ponosa cijele Hrvatske. Bravo Luka.

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
23:53 24.09.2018.

Sjajan igrač, uspješan čovjek, zaslužio je Luka Modrić titulu najboljeg igrača jer svjetski prvak u nogometu je nezaboravna i fantastična Francuska repka.koja je u finalu derala i uturavala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije