Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODUŽIO VJERNOST

Modrić ostaje u Realu! Vodstvu kluba svidjelo se na što je Luka pristao bez riječi

REAL MADRID-BARCELONA 18-19
Pablo Garcia/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL
15.04.2021.
u 20:53

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije zarađivat će dva milijuna eura manje po sezoni no što je po prethodnom ugovoru.

Luka Modrić je nedavno izjavio da ne brine oko novog ugovora s Realom i da je sretan u Madridu, što se potvrdilo jer produžio je vjernost kraljevskom klubu.

No, zarađivat će nešto manje od aktualnih 11 milijuna eura, doznaje AS. Konkretnije, riječ je o dva milijuna eura manje, što nije toliko strašno ako se uzme u obzir da ostaje u jednom od najjačih klubova svijeta, ako ne i najjačem.

- Vodstvu Reala svidjelo se što je Modrić odmah pristao na manju plaću kako bi ostao u klubu, ali i što nije inzistirao na dvogodišnjem ugovoru - navodi AS.

Ugovor će trajati minimalno do ljeta iduće godine i time bi se zaokružilo Modrićevih deset godina u Madridu. Osvojio je četiri Lige prvaka, dva prvenstva Španjolske, jedan domaći Kup, tri domaća Superkupa, tri UEFA Superkupa, četiri svjetska klupska prvenstva...

U Real Madrid stigao je u ljeto 2012. iz Tottenhama za 35 milijuna eura.

Komentara 10

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:30 15.04.2021.

Bravo Luka!

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
22:37 15.04.2021.

Kako to odjednom? Pa selite ga iz Reala još od 2018. godine!

MA
Majur
23:09 15.04.2021.

Deset godina u takvom klubu igrati i biti među glavnim facama,postati legenda kluba...bravo Luka!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije