Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I kolege ga hvale

Modrić oduševio svijet: 'Klonirajmo ga! Njemu treba jača momčad od Reala!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
04.02.2018.
u 09:59

"Real Madrid ne zaslužuje Modrića", napisao je jedan navijač

Nogometaši Reala upali su u veliku krizu, i sinoć su kiksali protiv Levantea. Odigrali su 2:2, a jedini koji je dobio prolaznu ocjenu bio je Luka Modrić.

Štoviše, hrvatski nogometaš je oduševio navijače, španjolske medije, ali i nogometaše. Tako ga je nahvalio bivši suigrač Alvaro Arbeloa.

"Još jedan težak dan, nikako da ostvarimo tri ili četiri pobjede zaredom. U međuvremenu, trebali bismo klonirati Modrića prije nego što bude prekasno. Kakav igrač", napisao je bivši igrač Reala na Twitteru.

I navijači hvale kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

 

"Real Madrid ne zaslužuje Modrića", napisao je jedan navijač, a drugi se nadovezao:

"Ovakav Modrić zaslužuje jaču momčad. Real Madrid ne zaslužuje takvu kvalitetu".

 

Komentara 29

DU
Deleted user
10:28 04.02.2018.

Luka Modrić pored svega kuži nogomet. Ovi neki panjevi koji imaju samo fizičke predispozicije nisu mu ni do koljena. treba znati i moći a tu je Luka car!!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:09 04.02.2018.

Protiv sam kloniranja, genetskog inženjeringa, GMO-a i glifosata jer to uništava prirodu i njen sklad!

Avatar Idler 3
Idler 3
10:46 04.02.2018.

Gledal sam tekmu, Luka odličan al i dalje mi ni jasno kaj se dogaja s Realom. Za klasu bolji od protivnika al igraju v "nižoj brzini". Istina, teško je dvije sezone za redom odigrat na vrhunskoj razini, a njima je već treća ?! Bumo vidli v LP, to bude pravi ispit sposobnosti (i mogućnosti) ove ekipe. V protivnom - generalka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije