Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orilo se!

Modrić oduševio, evo što mu je skandirao cijeli stadion u Madridu!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
19.09.2018.
u 23:06

Kapetan hrvatske reprezentacije nametnuo se u veznom redu, sjajno dijelio lopte, razigravao momčad, dvaput ozbiljno zaprijetio i jednom fenomenalno asistirao

Luka Modrić večeras je dobio povjerenje trenera reala Julena Lopeteguija i od prve minute je bio na terenu protiv Rome (3:0). A hrvatski maestro opravdao je povjerenje i još jednom pokazao svu raskoš svog talenta.

Kapetan hrvatske reprezentacije nametnuo se u veznom redu, sjajno dijelio lopte, razigravao momčad, dvaput ozbiljno zaprijetio i jednom fenomenalno asistirao. Bilo je to u 58. minuti kad je sjajnom dubinskom loptom izbacio Balea u priliku, a Velšanin lijepo pogodio za 2:0.

U 85. minuti trener ga je odlučio odmoriti pa ga je povukao s terena, a Luka je dobio ovacije cijelog stadiona. Gotovo svi su ustali na noge, a onda je krenulo skandiranje:

"Zlatna lopta, Zlatna lopta", orilo se sa Santiago Bernabeua.

Podrška je to našem igraču koji bi već u ponedjeljak mogao dobiti novo individualno priznanje. tada se, naime, dodjeljuje Fifina nagrada The best, a glavni konkurenti su mu Salah i Ronaldo. kad smo već kod toga, ne smijemo zaboraviti da je u konkurenciji za trenera godine i naš sjajni izbornik Zlatko Dalić, koji za suparnike ima Zidanea i Deschampsa.

>>Pogledajte što je Modrić rekao nakon poraza od Španjolske

Komentara 26

PR
prajdali100
23:47 19.09.2018.

Lopta sa očima, neprocjenjivo. Naklon do poda.

DI
didajoza
23:55 19.09.2018.

Luka je ponovo pokazao kako se stvaraju šanse. To je radio i Ronaldu a on je pokazao veličinu i dobio crveni karton! Bravo za Lukicu!!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:21 20.09.2018.

Bravo Modrić!!!! Bravo Hrvatska Bravo Hrvatski Reprezentativci!!! Najbolji Playmaker svih Vremena !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije