Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE BEST

Modrić odnio uvjerljivu pobjedu ispred Ronalda, Dalić treći

Luka Modrić Fifa the Best
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.09.2018.
u 23:07

Glasovali su kapetani i izbornici svih reprezentacija svijeta, te po jedan novinar iz zemalja članica Fife. Njihovi glasovi su činili 75 posto glasova, dok su preostalih 25 čini glasovi navijača.

Luka Modrić u Londonu je dobio Fifinu nagradu The Best namijenjenu najboljem igraču svijeta!

Glasovali su kapetani i izbornici svih reprezentacija svijeta, te po jedan novinar iz zemalja članica Fife. Njihovi glasovi su činili 75 posto glasova, dok su preostalih 25 čini glasovi navijača.

Modrić je dobio ukupno 29,05% svih glasova, deset posto više od prvog pratitelja Cristiana Ronalda (19,08%). Mohamed Salah završio je treći s 11,23% glasova.

U konkurenciji za najboljeg trenera bio je Zlatko Dalić koji je na kraju završio na trećem mjestu s 11,81% svih glasova. Pobjedu je odnio Didier Deschamps (30,52%), dok je drugi završio Zinedine Zidane (25,74%).

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:09 24.09.2018.

Kakva je to igračina !

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
23:54 24.09.2018.

Sjajan igrač, uspješan čovjek, zaslužio je Luka Modrić titulu najboljeg igrača jer svjetski prvak u nogometu je nezaboravna i fantastična Francuska repka.koja je u finalu derala i uturavala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije