Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJI NAGAĐAJU

Modrić odlazi u Manchester City?

Luka Modrić
JAVIER BARBANCHO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.09.2021.
u 13:28

Prema pisanju španjolskih medija Manchester City pomno prati razvoj situacije s Lukinom ugovorom

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida uskoro seli na Otok, piše katalonski list 'El Nacional'. Prema pisanju lista Manchester City Pepa Guardiole pažljivo prati razvoj situacije s Modrićevim ugovorom u Realu.

Hrvatski kapetan ima još godinu dana ugovor s Real Madridom a ako mu "kraljevi“ ne ponude produljenje – postat će slobodan igrač. U Cityu pomno prate razvoj situacije jer Pep Guardiola iznimno cjeni Modrića.

Bez obzira na godine, na Etihadu smatraju kako Luka savršeno razumije nogometnu igru te kako bi bio produžena ruka trenera na terenu.

Osim toga, ako Modrić ode u City, postoji još jedna dugoročna kombinacija. Naime, ako ga „građani“ uspiju dovesti besplatno kao slobodnog igrača, mogao bi sezonu ili dvije odraditi u Manchester Cityju. Nakon toga je plan da Luka karijeru dovrši u Cityjevoj američkoj filijali New York Cityju.

IPAK OSTAJE U REALU?

No, kako prenosi španjolska 'Marca', list blizak madridskom Realu, čini se da je Kraljevski klub zadovoljan Modrićevom formom te bi mu mogao ponuditi produženje ugovora. Time bi Modrić, koji je jučer proslavio 36. rođendan, imao priliku završiti igračku karijeru u klubu u kojem je već devet godina.

Komentara 7

DU
Deleted user
15:25 10.09.2021.

Mislim da nema sanse, dok god ga hocu u Realu on ce tamo i ostati.

Avatar southman
southman
14:50 10.09.2021.

Teško. Još je premlad.

SO
sohnahoakasaa
14:27 10.09.2021.

Ma nek mu Bog da zdravlja i zdravlja obitelji i nek ide di mu srce hoće i gdi želi. Bitno da je zadovoljan ali ma gdi bil on je Hrvatski Vatreni, doživotni Kapetan i naš ponos. Svi mi koji volimo nogomet ili oni koji poštuju naše sportaše uvije imaju zakaj biti sretni. Nema gdje i kad nam nisu osvijetli obraz HRVATSKI i kad nas nisu učinili ponosnima. Nema gdje i na kojem TRONU nisu bili. Ekipno ili samostalno zato...Bog vas sve čuvao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije