Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi kraj svijeta

Modrić odlazi u državu u kojoj strane zvijezde brutalno plaćaju?

Luka Modrić Hrvatska Španjolska
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
28.12.2018.
u 22:23

Glasine govore da je Inter spreman ponuditi ugovor na četiri godine, a zadnju godinu Modrića poslati u Jiangsu Suning

Tek što je u petak ujutro Telemadrid objavio je da je hrvatski kapetan odbio novi ugovor Reala, španjolski su mediji krenuli nagađati gdje bi se Luka Modrić mogao skrasiti pod 'stare nogometne dane' budući da će u rujnu napuniti 34 godine.

Luka Modrić Hrvatska Španjolska
1/15

Nije tajna da ga Inter silno želi, ali mediji sada nagađaju da bi ovogodišnji dobitnik Zlatne lopte naposljetku mogao završiti u Kini.

Naime, tamošnji klubovi velikim imenima nude basnoslovne novce, dolazak najboljeg nogometaša svijeta bi im u smislu promocije lige legao kao 'as na desetku', ali doživimo tu informaciju zasad ipak na razini trača.

Jedna od opcija je i da Modrić najprije dođe u Inter, a tek potom završi u Kini, pogotovo ako je točno da je Inter spreman ponuditi ugovor na četiri godine, a zadnju godinu ga poslati u Jiangsu Suning budući da je kineska grupacija Suning Holdings vlasnik oba kluba.

Najbolji nogometaš svijeta više je puta izjavljivao da mu je cilj umiroviti se u Realu, ali ako se kraljevski klub i hrvatski reprezentativac uskoro ne dogovore, mogla bi uslijediti prodaja jer bi Luka u protivnom u ljeto 2020. godine imao pravo otići bez odštete.

>> Pogledajte karijeru Luke Modrića



 
 
 

 

 

Komentara 16

VJ
vjekoslav44
23:05 28.12.2018.

Glede upotrebe riječi ,,brutalno" od strane vaših,,novinara"u svakoj prilici,nabijem brutalno autora na onu stvar...

Avatar doog_kool
doog_kool
00:36 29.12.2018.

Novinarcicu dragi imas li kakvog posla oko kuce ili u kuci?? Ne znam,cijepanje drva,farbanje ograde, krečenje zidova ne znam bilo sta samo se okani pisanja članaka dok ne prođe prijelazni rok,jer vjeruj mi Luka ce ostat u realu,pa nema potrebe za tvojim glupastim naklapanjima.....

BS
branko_skrapec
06:08 29.12.2018.

glede upotrebe riječi BRUTALNO uvijek se ta riječ koristila u negativnom kontekstu a ovo danas nema veze s mozgom i iznova se pitam gdje se školuju današnji novinari jer vrlo rijetko možeš pročitati nešto pametno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije