Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBILI ARGENTINU

Modrić: Odigrali smo savršeno! Lovren: Imam isti osjećaj kao s Liverpoolom

Luka Modrić Hrvatska Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
21.06.2018.
u 22:07

- Zabili smo tri prelijepa gola, otvorilo nam se. Najvažnije je da smo odigrali veliku utakmicu i osigurali osminu finala

Što reći, odigrali smo što smo htjeli, odigrali smo savršenu utakmicu - započeo je Luka Modrić nakon velike 3:0 pobjede Hrvatske nakon Argentine.

- Odigrali smo savršenu utakmicu, to smo morali napraviti da bi pobijedili ovu Argentinu. Pogotovo je sjajno bilo drugo poluvrijeme - rekao je Luka pa nastavio:

- Zabili smo tri prelijepa gola, otvorilo nam se. Najvažnije je da smo odigrali veliku utakmicu i osigurali osminu finala - zaključio je Modrić.

Luka Modrić Hrvatska Argentina
1/41

- Nismo ovo očekivali, no vjerujemo da možemo daleko jer smo prava ekipa. Fantastično smo odradili posao, stali u blok, nismo im dali da nas ugroze. Iskoristili smo svoje šanse i upiasli veliku slavlje - rekao je Dejan Lovren pa dodao:

- Ja ću uvijek dati sve od sebe. Došlo je vrijeme da na terenu pokažemo da možemo odraditi. Osjeti se samopouzdanje. Moramo smiriti strasti. Idemo korak po korak. Svi smo na mjestu. Imam isti osjećaj kao i s Liverpoolom.

Luka Modrić Hrvatska Argentina
1/15

Slijedi Island...

- S njima imamo nečistih računa, imamo želju uzeti tri boda - zaključio je Lovren.

Danijel Subašić je dodao:

- Kada smo kompaktni onda je i jednom Messiju teško da nas probije. Šteta što nismo zabili u prvom poluvremenu. Ovo je sigurno dodatna injekcija sampouzdanja.

- Slavi se u svlačionici, ali imamo cilj pobijediti i zadnju utakmicu.

Luka Modrić Hrvatska Argentina
1/16


 

Komentara 41

HR
Hrvatska
22:27 21.06.2018.

Lukaaaa Modric ljudii! Poklonimo see!👑👑

DU
Deleted user
22:32 21.06.2018.

Športskim "novinarima" Večernjeg lista preporučio bi nakon ove krasne pobjede pročitati vlastito piskaranje od jučer i prekjučer. Znam da im je teško zbog hrvatske pobjede - ali ipak neka pročitaju.

Avatar miyamoto
miyamoto
22:20 21.06.2018.

Fantasticni Rakitić, Rebić Modrić. Cudo. Maradona grize nokte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije