Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Preslatka je'

Modrić objavio prvu fotku svoje nove kćeri, a otkrio je i njezino ime!

vanja modrić
Foto: Gtres/PIXSELL
1/10
15.10.2017.
u 20:16

Ona je rođena 2. listopada ove godine, a hrvatski nogometaš danas se na Instagramu pohvalio i objavio njezinu prvu fotografiju

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nedavno je dobio treće dijete. Nakon sedmogodišnjeg sina Ivana i četverogodišnje kćeri Eme, supruga Vanja rodila je još jednu djevojčicu.

Ona je rođena 2. listopada ove godine, a hrvatski nogometaš danas se na Instagramu pohvalio i objavio njezinu prvu fotografiju na društvenim mrežama.

vanja modrić
1/8

Luka je otkrio i da se zove Sofia, a njegovi obožavatelji ostavili su mnogo lijepih komentara.

"Čestitam, preslatka je", uglavnom pišu fanovi.

 

Sofia 2.10.2017 ❤️😍🙏🏻

Objavu dijeli Luka Modric (@lukam10)

Luka tako ima skladan i lijep život, uživa na travnjaku i izvan njega. Pred njim je sada i utakmica protiv bivšeg kluba Tottenhama.

– Nakon četiri godine u Tottenhamu, gdje sam došao do vrhunca, morao sam pronaći nove izazove kako bih svoju karijeru podigao na još višu razinu. Real je idealan klub za mene i kad sam čuo da su zainteresirani za mene, nisam oklijevao. Igram svoj najbolji nogomet u karijeri i osjećam se sjajno. Igranje na Santiago Bernabeu je posebno, to je najljepši stadion na kojem sam igrao i nadam se da će to potrajati još mnogo godina – rekao je sretni Luka.

Komentara 27

Avatar mali322
mali322
22:17 15.10.2017.

Da 'nove kćeri'!?...pa jeste vi normalni, nemate ni etike ni ljuskosti!...novinarske šljame

Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:53 16.10.2017.

nadam se da će se sjećati prvog koraka, prvog zubića , prvog "tata"...

DU
Deleted user
08:35 16.10.2017.

Ja nisam shvatila čitajući naslov, je li on ima neku novu kćer s nekom drugom ili? I dijetetu reći: novu! Pa ne mogu vjerovati da se to zove novinarstvo!!! To nigdje nisam nikada pročitala niti čula...jadno i prejadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije