Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO TRI

'Modrić nije uspio zaustaviti dominaciju Rayo Vallecana'

luka modrić, cristiano ronaldo
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
03.11.2013.
u 08:12

"Hrvat je asistirao Ronaldu za prvi gol, ali nije uspio zaustaviti dominaciju Raya u borbi za sredinu terena u drugom poluvremenu", smatraju u Goal.comu.

Luka Modrić protiv Rayo Vallecana je odigrao prosječnu utakmicu, prema mišljenju novinara nogometnog portala Goal.com. Modrić je za 90 minuta na gostovanju u predgrađu Madrida dobio ocjenu tri.

"Hrvat je asistirao Ronaldu za prvi gol, ali nije uspio zaustaviti dominaciju Raya u borbi za sredinu terena u drugom poluvremenu", smatraju u Goal.comu.

Najbolje ocijenjeni igrači Reala su Gareth Bale koji igra sve bolje te dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo koji je proglašen igračem utakmice. Obojica su dobila ocjenu četiri.

Iako je Real slavio s 3:2, trener Carlo Ancelotti nakon utakmice nije štedio svoje igrače.

- Ne može biti slučajnost primiti dva onakva gola. Obrana je u drugom poluvremenu bila katastrofalna. Ponekad nemamo pravi pristup. Momčad ove kvalitete ne smije riskirati da izgubi utakmicu nakon što vodi 3:0. Pogreška je misliti da je kod 3:0 sve gotovo. To nije nogomet - rekao je trener Reala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije