Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOPTERETIO SE

Modrić nije trenirao zbog problema s mišićem, Zidane: Odmor je dobra ideja

ESP, UEFA CL, Real Madrid vs Borussia Moenchengladbach
EXPA/PIXSELL
22.12.2020.
u 19:35

- Luka nije trenirao jutros. Svi se nadamo da je to što ima sitnica. No kao i uvijek, nećemo riskirati - izjavio je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u Madridu

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije ozbiljnije ozlijeđen, izvijestio je Real Madrid nakon što mu je u utorak magnetskom rezonancom pregledan mišić lijeve noge.

- Preopteretio je mišić. Ništa značajno - rekao je klupski dužnosnik u telefonskom razgovoru za Hinu.

Zbog preopterećenja aduktora 35-godišnji Modrić u utorak nije trenirao sa suigračima koji su se pripremali za utakmicu protiv Granade u srijedu.

- Luka nije trenirao jutros. Svi se nadamo da je to što ima sitnica. No kao i uvijek, nećemo riskirati - izjavio je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u Madridu.

- Prema onome što smo vidjeli, nadam se da će i ostati sitnica. Vidjet ćemo hoće li se brzo oporaviti i priključiti momčadi nakon što se idućih dana odmori - dodao je.

Modrić, koji ove sezone nije bio ozlijeđen, sasvim izgledno će propustiti i utakmicu kod Elchea 30. prosinca, što će biti posljednja utakmica Real Madrida u ovoj godini. Španjolski prvak će zatim 2. siječnja igrati doma protiv Celte Vigo.

- Bolje se osigurati tako nego riskirati. U svakom slučaju očito je da sada neće nastupiti protiv Granade. Odigrao je jako puno utakmica i naporno trenirao tijekom dosadašnjeg dijela sezone, nakupio mu se umor pa je odmor sada dobra ideja - napomenuo je dužnosnik.

Modrić, najstariji igrač Real Madrida, u nedjelju je u 13. minuti zabio gol protiv Eibara za 2-0 pa napustio travnjak u 72. minuti. Real Madrid je pobijedio 3-1 pa ima 29 bodova koliko i lider prvenstva Atlético Madrid.

Modrić je od 8. studenog bio u udarnoj postavi u svih 10 utakmica. Od početka sezone nastupio je u 20 utakmica, zabio tri gola i upisao jednu asistenciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije