Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA MODRIĆ Ne bih svoj glas za najboljeg igrača svijeta dao Cristianu Ronaldu

Modrić: Ne volim Ronalda, previše se bahati

12.12.2008.
u 19:33

Nakon što su srušili Liverpool, a remizirali s Chelseajem i Arsenalom, nogometaši Tottenhama, kaže Luka Modrić, dočekuju najbolju englesku momčad.

Manchester najbolji
- Iako to rezultati ne otkrivaju, momčad Alexa Fergusona svakao je najbolja na Otoku. Imaju snažan napad, ne znate tko je opasniji - govorio je Luka Modrić uoči velikog sudara Tottenhama i Manchester Uniteda na White Hart Laneu.

Svijet je rekao tko je najbolji - Cristiano Ronaldo.

- Da, imao je veliku, sjajnu godinu. Možda u ključnim utakmicama, kao u onoj u Moskvi kada su crveni vragovi postali prvaci Europe, nije igrao najbolje, no puno je toga osvojio i bio Manchesterov najvažniji igrač.

No, Modrić ne bi svoj glas za najboljeg svjetskog igrača dao Ronaldu.

- Messi je igrač po mome ukusu. A Cristiano Ronaldo je za moj ukus previše ekscentričan, ne volim to njegovo stalno glumatanje. Ne možete ga ni pipnuti, pomalo je bahat.

Dakle, motiv više da danas pokušate nadjačati Fergusonove bebe.

- Svi smo poprilično “našpanani”, pobjeda protiv West Hama nas je jako ohrabrila, vrijedno smo trenirali i vjerujem da ćemo danas igrati jako dobro.

Je li vam lakše igrati s favoritima?

- Ha, tako ispada. Nakon velike krize početkom sezone, danas je Tottenham ipak druga momčad. Nemamo problema, odlično smo raspoloženi i uvjeren sam da ćemo protiv Uniteda igrati vrlo dobro.

Čarli je u velikoj formi
Ćorluka i Modrić igrat će od početka utakmice, treneru Redknappu vrlo su važni igrači.

- Trener je zadovoljan obojicom, a pitate li mene, Ćorluka je trenutačno u velikoj formi. Igra jako dobro i vrlo nam je važan igrač. A i ja se polako uzdižem igrački, i nadam se da ću upravo u subotu igrati najbolje dosad za Spurse - zaključio je Luka Modrić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije