Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijepo crijevo

Modrić na lakšoj hrani, već se šeće, a zbog stanke 'pozlilo' Redknappu!

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Fulham\'s Steve Sidwell during a FA Cup fourth round football match at Craven Cottage in London, England, on January 30, 2011. AFP PHOT
AFP
02.02.2011.
u 18:24

Tottenhamov trener izostanak Luke vidi kao jak udarac, Biliću će ideolog kockastih puno više trebati u Gruziji.

Nakon jakih bolova tijekom utorka, liječnici u londonskoj bolnici ustanovili su da Luka Modrić ima upalu slijepog crijeva. Koliko ona može biti ozbiljna ako liječnici nisu "u formi" podsjetio nas je slučaj nesretnog Miroslava Maškarina. Naime, kao i Modriću, zahvat je učinjen laparoskopski, no njemu je ozlijeđena aorta i zbog toga je izgubio nogu i postao invalidna osoba. Luka je operiran u utorak navečer, a jučer ujutro je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević već razgovarao s našim ponajboljim nogometašem.

– Luka se osjeća dobro, normalno je doručkovao, a tijekom dana je već bio na nogama. Operacija je potpuno uspjela, a Luka bi, prema prvim procjenama, trebao vježbati za deset do četrnaest dana – prenio nam je Bahtijarević.

Nekoliko će se dana Luka još odmarati, prehrana će mu biti gotovo dijetna. Njemu je dobro, no gotovo da je pozlilo Harryju Redknappu, treneru Tottenham Hotspura.

Kako bez Luke?

Ako su procjene točne, Luka neće igrati protiv Blackburna, Boltona i Sunderlanda, te u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, protiv Milana.

– Ostali smo bez Luke u ključnom dijelu sezone, a u posljednje je vrijeme baš igrao u velikoj formi. On nam je stožerni igrač – kukao je Redknapp.

Modrić je odigrao 20 od 23 prvenstvene utakmice za Spurse i Redknapp ga smatra jednim od ključnih igrača.

Trener Spursa nezadovoljan je i zbog toga što u prijelaznom roku nije uspio dovesti Adama, Rossija i Phila Nevillea.

Kranjčar šef protiv Čeha

Što se izbornika kockastih Slavena Bilića tiče, ako je Luka neku utakmicu mogao propustiti, onda je to ona 9. veljače u Puli protiv Češke. Naime, riječ je o prijateljskom susretu, puno je bitnije da Luka bude spreman za sraz s Gruzijom 26. ožujka u Tbilisiju. Bilić ponovo nema sreće, ali na to se već naviknuo. Protiv Čeha će ideolog igre biti Niko Kranjčar, koji za Spurse ne igra.

Komentara 3

HO
hotfishlake
19:17 02.02.2011.

runje vrsaljko-corluka-lovren-strinic rakitic, modric, kranjcar srna,kalinic(olic), pranjic volio bi to vidjet jedamput, napadacki i uz presing na protivnickoj polovici!

Avatar Idler 3
Idler 3
20:34 02.02.2011.

Takvu formaciju možeš postavit protiv Malte al ne i protiv neke ozbiljnije ekipe. Zadnja linija OK, sredina nek bude Srna-Modrić-Rakitić-Pranjić i ostaje ti samo sredit napad za jedan odličan 4-4-2. No po prvi puta nakon dugo vremena fali nam baremmena fali nam barem jedan dobar igrač u napadu

JO
jozinho
13:34 03.02.2011.

modricu se povisila cijena na transfermarktu, sad je 28 milja, mislim hrvatski rekord

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije