Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO RAZDOBLJE

Modrić mu savjetao da ode iz kluba, no nije ga poslušao

Heurelho Gomes Luka Modrić Cristiano Ronaldo
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
1/4
11.04.2018.
u 19:21

- Za mene je to bilo teško razdoblje. Prvi put sam bio u takvoj situaciji, ali puno sam naučio iz toga

Heurelho Gomes i Luka Modrić dijelili su svlačionicu Tottenhama od 2008. do 2012.

Brazilac je u klub stigao istog ljeta kad i Luka, no stvari su za njega loše krenule u sezoni 2011./12. kada ga je tadašnji trener Spursa Harry Redknapp preselio na klupu.

- Za mene je to bilo teško razdoblje. Prvi put sam bio u takvoj situaciji, ali puno sam naučio iz toga - rekao je Gomes, pa otkrio da mu je tada savjet dao i Modrić.

- Luka me pitao što još uvijek radim u Tottenhamu i rekao mi da ne smijem još dugo biti rezerva jer sam odličan golman. Rekao sam mu da će doći moje vrijeme, da se ne moram brinuti već samo naporno raditi.

Gomes je Tottenham napustio tek u siječnju 2013. kada je otišao na posudbu u Hoffenheim, u kojem se zadržao šest mjeseci, da bi konačno White Hart Lane kao slobodan igrač napustio u ljeto 2014. kada je potpisao za Watford.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije