Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK ARSENALA

'Modrić me impresionira svaki put kad ga gledam'

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
01.11.2013.
u 11:52

"Volim gledati Modrića. Impresionira me svaki put kad ga gledam", napisao je 18-godišnjak na Twitteru.

Kristoffer Olsson, mladi veznjak Arsenala otkrio je da ga inspirira Luka Modrić. Olsson je zadivljen igrama hrvatskog veznjaka koji je nosio dres velikog Arsenalov rivala Tottenhama.

"Volim gledati Modrića. Impresionira me svaki put kad ga gledam", napisao je 18-godišnjak na Twitteru.

Olsson je nedavno upisao prvi nastup za Arsenal u utakmicu protiv West Bromwich Albiona u Liga kupu.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:08 01.11.2013.

...sjećam se kad su i velikom Franzu (Beckenbaueru) mnogi zlurado dobacivali da je "skretničar"! A taj "skretničar" je, osim razaranja većine protivničkih napada, tako dobro "prebacivao igru - loptu" s jedne na drugu stranu i otraga prema naprijed, da jee postao jedan od najvećih. Sve je radio poput Luke danas. P.S. 1.Vjerojatno Modrić, poslije prilagodbe, nakon ružne trakavice pri dolasku u Real, ima "neke kvalitete", kad bez njega ne može ni Mou, ni Ancelotti... P.S. 2.Kako to da je, poslije Ronalda, najveći broj prekršaja na Modriću, kako to da on ima najviše kontakata s loptom (i najviše točnih dodavanja, od kojih su neka ključna, početak gola, vidjeti protiv Seville.op.p.); valjda zato što se kreće, što "igra"!

Avatar Topgen
Topgen
13:50 01.11.2013.

Alergicni su na Luku jer ne idu na SP

HR
hrvatin
20:10 01.11.2013.

Obzervator,ko te jebe budalo nepismena.Prije nego sto meni govoris na kojoj sam razini,nauci se pisati imena ljudi koje spominjes.Ti si na razini kretena koji su opsjednuti prosjecnim igracem koji nikada nista nije ucinio ni u reprezentaciji ni u timu u kojem igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije