Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAO U OBRANU LEGENDE

Modrić: Ludost je da ga se preispituje nakon svega

Real Madrid valencia
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.01.2018.
u 23:01

- Slušajući što se sve govori čini se kao da nismo osvojili dvije zadnje Lige prvaka - kaže Modrić

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić stao je u subotu u obranu trenera Zinedinea Zidanea nakon što je Real Madrid s 4-1 pobijedio Valenciju ublaživši krizu nastalu ispadanjem u četvrtfinalu kupa. 

- Ne mogu vjerovati da se preispituje trenera nakon svega što je postigao. To je ludost - rekao je 32-godišnji vezni igrač upitan nakon utakmice o kritikama na račun francuskog trenera. 

- Znamo da u nogometu ponekad stvari idu dobro a ponekad loše, no sumnjati u trenera ili preispitivati njegovu poziciju... Naprosto ne mogu vjerovati u to. Naravno da ga mi igrači podržavamo i da smo uz njega - dodao je.

Zidane je od dolaska na klupu Real Madrida u siječnju 2016. osvojio osam trofeja no ove sezone se već u siječnju oprostio od kupa i prvenstva. Četvrtoplasirani madridski klub zaostaje 16 bodova za vodećom Barcelonom u prvenstvu a u srijedu ga je iz kupa izbacio Leganés, prvoligaš iz predgrađa Madrida.

- To što nam se dogodilo u zadnjim utakmicama nije zbog fizičke slabosti. Moramo se bolje braniti te bolje pokrivati rupe - napomenuo je Modrić koji je u subotu travnjak napustio u 88. minuti.

Tada je ušao drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić pa atraktivno dodao Toniju Kroosu za posljednji pogodak i konačnih 4-1. To je bio najbolji Kovačićev potez od kada se u studenom vratio nakon ozljede noge.

Real Madrid valencia
1/9

- Kovačić je također pomogao - rekao je Zidane na konferenciji za medije upitan o igračima koje je uveo s klupe. Zidane je Kovačiću bio dao 180 minuta u dvije kup utakmice s Leganésom te 14 minuta u prethodnoj prvenstvenoj protiv Deportiva.

Real Madrid će pred svojom publikom 14. veljače igrati najvažniju utakmicu sezone protiv PSG-a u osmini finala Lige prvaka. Izgubi li od vodeće momčadi francuskog prvenstva u dva susreta okončat će sezonu već 6. ožujka.

- Strah? Strah ne postoji u nogometu, posebno ne u Real Madridu. Mi smo jedini osvojili dva puta zaredom Ligu prvaka. Zašto bismo se bojali? - napomenuo je Modrić.

- Mislim da svi respektiraju Real Madrid. Nikome se ne sviđa igrati protiv nas. Nadam se da će nam ovaj rezultat danas pomoći da se što bolje pripremimo za tu utakmicu - dodao je.

Zidane je ovaj mjesec odbio dovesti nove igrače uporno ponavljajući kako vjeruje onima koje ima. Odbijao je bilo kakve promjene tvrdeći da se radi tek o lošoj seriji te da igračima treba pobjeda za stjecanje samopouzdanja.

Nakon trijumfa nad Valencijom, trećeplasiranom momčadi prvenstva, rekao je: 

- Puno puta je problem u glavi....

Modrić, u klubu od kolovoza 2012., tvrdi da im ove sezone nedostaje čvrstina. 

- Budemo li dobri u obrani napredovat ćemo u napadu. Danas smo odigrali veliku utakmicu te smo zadovoljni pobjedom ali i igrom - rekao je. Smatra kako puno bolje igraju u Ligi prvaka nego prvenstvu pa će to natjecanje pokušati osvojiti i ove godine.

- Slušajući što se sve govori čini se kao da nismo osvojili dvije zadnje Lige prvaka. To je za nas jedno posebno natjecanje, kao i za našu publiku. U tom natjecanju izgledamo drugačije, puno smo više predani te igramo jako dobro - zaključio je. 

Komentara 1

JB
james@bush
09:04 28.01.2018.

Jadnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije