Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER U LONDONU

Modrić: Juventus? Ne zanima me...

20.12.2008.
u 15:32

Hrvatski reprezentativni veznjak Tottenhama, Luka Modrić, odbacio je špekulacije koje ga povezuju s odlaskom u talijanski Juventus.

Već neko vrijeme kolaju glasine da bi Modrić trebao pojačati sredinu terena u torinskoj ”staroj dami“, međutim hrvatski veznjak Spursa to odlučno demantira, te navodi da je sretan i zadovoljan u londonskom klubu.

- U nogometu se nikada ne zna što se može dogoditi, no moj je plan ostati ovdje gdje sam sretan. Start je bio loš, no od Harryjevog (menadžer Redknapp, op.a.) se dolaska popravljamo. Vjerujem da imamo izuzetno dobru momčad i da bismo trebali zauzimati mjesto u gornjem dijelu ljestvice - kazao je Luka za Daily Telegraph.

- Nije se bilo lako priviknuti na englesku nogometnu ligu, budući da rezultati nisu bili dobri. Znam da se od mene mnogo očekuje, svjestan sam da je klub mnogo platio da dođem. No, osjećam se snažnijim i očekujem mnogo u budućnosti, to je moj cilj - dodao je Modrić, koji je u 2-2 remiju protiv Spartaka upisao i prvi gol u dresu Spursa.

- Sjajan osjećaj, dugo sam to čekao. Nadam se da je to tek početak i da ću zabiti još mnogo golova - završio je hrvatski reprezentativac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije