Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLOVNICE

Modrić je za sve sportska vijest dana, no ne i za njih!

Luka Modrić Fifa the Best
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.09.2018.
u 10:09

Lukino skidanje s trona Lionela Messija i Cristiana Ronalda popratili su gotovo svi eminentni svjetski mediji

Hrvatska ima najboljeg nogometaša svijeta! Prestižnu Fifinu nagradu The Best u ponedjeljak je u Londonu dobio Luka Modrić.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Lukino skidanje s trona Lionela Messija i Cristiana Ronalda popratili su gotovo svi eminentni svjetski mediji. No, nisu svi dali jednaki tretman hrvatskom čarobnjaku.

I dok je očekivano Luka na naslovnici madridskih dnevnika Marce i AS-a, katalonski Sport izišao je s naslovnicom na kojoj poručuju: 'Najbolji je Messi... i točka'.

U oči posebno upadaju naslovnice uglednih listova Gazzette Dello Sport te France Footballa koji na naslovnici nisu pronašli mjesto za Luku.

Mnogo prostora Modrić nije dobio ni u L'Equipeu koji mu dao tek mali prostor u tekstu o Didieru Deschampsu kao najboljem treneru.

Luka Modrić Fifa the Best
1/5
Ključne riječi

Komentara 84

IL
ilijan1a
10:20 25.09.2018.

Najbolji je Luka Modrić i točka. Luka najbolji si i kao čovjek i kao nogometaš, dok se Leonel a ni Christiano po ljudskosti nemogu ni blizu ravnati po tebi.

MA
marsovac
11:01 25.09.2018.

bogme ovi cetnici i komunisti u forumu umiru od muke,...........druga momcad na svijetu,.....najbolji igrac svijetskog prvenstva,......najbolji igrac na svijetu,..................umrite od muke anti hrvatska bagro.

KO
koraknaprijed
10:33 25.09.2018.

Modrić-nogomet Balić-rukomet Petrović-košarka Sukno -vatro-polo Nacija od 4,5 miliona stanovnika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije