Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real objavio

Modrić je ovo napravio prvi put otkako je u Realu, zahvalni mu Ronaldo i Bale!

Luka Modrić i Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.05.2018.
u 14:02

Najviše su mu zbog toga zahvalni suigrači Cristiano Ronaldo i Gareth Bale!

Nogometaši Reala u subotu su se iskalili na Celti Vigo i pobijedili 6:0. Najviše se istaknuo Gareth Bale koji je postigao dva pogotka, a još jednu dobru utakmicu odigrao je naš Luka Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije asistirao je Velšaninu za prvi pogodak na susretu, a time je srušio vlastiti rekord u Realu. Naime, ovo mu je bila sedma asistencija u sezoni, što nije uspio napraviti ni u jednoj sezoni otkako je stigao u kraljevski klub.

"Luka ima sedam asistencija ove sezone, što mu je najbolji učinak otkako je stigao u klub. Modrić je u prvenstvu imao pet asistencija, a po jednu u Ligi prvaka i klupskom SP-u", piše na službenoj stranici madridskog kluba.

Zanimljivo, njegove asistencije u golove su pretvarala samo dvojica igrača –Cristiano Ronaldo i Gareth Bale. Luka je Portugalcu podijelio četiri asistencije, a Baleu tri.

Hrvatski nogometaš ukupno je u šest sezona u dresu Reala podijelio 26 asistencija, a uz to je postigao 13 pogodaka. U prvoj sezoni imao je pet asistencija, u drugoj šest, u trećoj, četvrtoj i petoj po tri, a u ovoj, eto, sedam.

Komentara 7

KA
kajinx
15:23 14.05.2018.

Ako bi se računali svi golovi koji su postignuti iz akcija koje je počeo Luka, onda bi slika bila potpuno drugačija. Nitko mu nebi bio ni blizu. Bravo Luka!

TH
Thompson
13:30 15.05.2018.

LOVREN I SUBAŠIĆ NEMAJU NIJEDNU!

ČI
čikaga
16:47 14.05.2018.

ovo je smešno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije