Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA DOGOVORA'

Modrić iznenadio sve u Realu i dao ultimatum Perezu!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
11.12.2018.
u 10:20

Modrić ugovor s Realom ima do 2020., a u nakon osvajanje Zlatne lopte istaknuo je da mu je želja karijeru završiti u kraljevskom klubu.

Luka Modrić ove je godine u gotovo svim prestižnim izborima proglašen najboljim nogometašem svijeta.

Nakon Uefine i Fifine nagrade za najboljeg, kruna je, naravno, bila Zlatna lopta France Footballa.

U Madridu se zakotrljala i priča oko novog Lukina ugovora, no Modrić je odbio prvu ponudu predsjednika Reala Florentina Pereza.

Luka Modrić
1/6

– Predsjednik Reala ponudio mu je dodatne dvije godine ugovora, ali pod istim uvjetima kao i dosad, osam milijuna eura po sezoni. No, Modrić to odbija i traži plaću od deset milijuna eura. Trenutačno nema dogovora – tvrdi urednik OK Diarija Eduardo Inda.

Modrić ugovor s Realom ima do 2020., a u nakon osvajanje Zlatne lopte istaknuo je da mu je želja karijeru završiti u kraljevskom klubu.

– Ostale su mi još dvije godine ugovora te se nadam da ću ostati još koju dulje. Pokazuju mi da sam im drag pa bih se volio umiroviti u Realu. Moja obitelj uživa ondje, pa i ja želim nastaviti uživati u tom velikom klubu – kazao je tada Luka.

>> Pogledajte i video: Zlatna lopta je kruna sjajne Lukine karijere


 

Komentara 28

ON
ON
11:52 11.12.2018.

Kolege komentatori,nemojte Luku kriviti zato šta je možda i previše u prvom planu.Nije on taj tip koji ima veliki nos.To je fino odgojeno dijete,skroman,prava ljudina.Ne samo VL,nego svi mediji pokušavaju se prodat,moramo i to razumiti.Isto tako sve ove glasine netreba primiti zdravo za gotovo.

QU
quovadis
17:59 11.12.2018.

Zavrsit ce igranjem u Lokomotivi za 50 Eura po tekmi, uz besplatan gablec i koka kolu.

DU
Deleted user
01:10 12.12.2018.

koje lazi,nebi ga besplatno da igra drzali vise.prevara je otkrivena,real nema ronalda da moze igrati sa igracem manje kao dosada.motor koji radi u leru,bez golova i gol asistencija mora traziti slep sluzbu na drugom mjestu,u realu je procitan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije