Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE VATRENIH
Povratak na članak

Modrić i Vida komentirali bod u Cardiffu, oko jedne stvari se obojica slažu

- Sigurno nećemo igrati samo na bod. Izostanak Vide i Lovrena je hendikep, no izbornik će naći adekvatna rješenja - rekao je Modrić

Komentari 6

SO
sohnahoakasaa
15:42 14.10.2019.

Nisam i neću nikad sumnjati u vas jer je sport takav. Uvijek je preko puta onaj kojeg moraš i želiš pobijediti. U svakom nadmetanju. Volim vas i poštujem neizmjerno jer ste zaslužili. Svi koji su trudom i radom dosegli izvrsnost u bilo čemu to zaslužuju. Zato se se nikad nemojte nikom ispričavati dok god pošteno želite i trudite se.

VL
SS
sokac sa drave
15:30 14.10.2019.

Nadamo se da ce do utakmice sa slovacima biti spreman Kramaric nas garant za golove u kvalifikacijama.Sjetite se samo kako je on rijesavao ukraince.

VL
JO
jovanovic
16:22 14.10.2019.

vida juce si bio los,i ti i Lovren i Jedvaj i jos par njih. Nista bolje se i nije moglo da desi,Slovaci bez vas troice nemaju sanse.

VL
KA
kajinx
16:45 14.10.2019.

Imati Petkovića pred golom i ne centrirati mu niti jednom je bezumlje!

VL
KA
kajinx
16:46 14.10.2019.

Imati Petkovića pred golom i ne centrirati mu niti jednom je bezumlje!

VL
CR
crocro
08:55 15.10.2019.

Zar nije najveća nepravda pogreška suca što za posljedicu ima neregularan gol čime nepovratno ošteti jednu od ekipa. U ovome slučaju očigledno je oštetio Hrvatsku. Kako je moguće dsa u tako važnim utakmicama s velikim ulozima, uopće postoji šansa za nepravedno suđenje nekog suca, a da ne postoji nikakva šansa da se nepravedna odluka odmah otkloni ili ispravi. Mora postojati obveza ponavljanja događaja, bilo VAR-om ili nepristranim povjerenstvom sudaca koji će donijeti pravilnu odluku ukoliko je očito da je sudac pogriješio ili je neka situacija izrazito sporna uz burne reakcije igrača i kapetana ekipe. Ne može ostati nepoznanica ili ostati repovi nakon utakmice o čemu će se dugo pisati. Svaki čovjek može pogriješiti, pa i sudac, ali ispada da je sudac nepogriješiv i da su njegove oidluke konačne i neopozive i da nema nitko iznad njega da pobije njegovu pogrešnu odluku. I u pravosuđu postoji neki red i hijerarhija sudova gdje viši sudovi pobijaju odluke nižih ako su donijeli krive presude. Ali na nivou nogometnih sudaca nema viših a niti tehnike koja bi se priznala u pobijanju krive odluke suca. To je rak rana nogometa i to treba odmah izliječiti, jer se ne može dogoditi da se krivom odlukom suca sruši reprezentacija ili se čak odluči da li ide ili ne ide na europsko prvenstvo. Samo zbog pristranog suca. Dok svijet nogometa to ne riješi, nema pravde.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.