Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE VATRENIH

Modrić i Vida komentirali bod u Cardiffu, oko jedne stvari se obojica slažu

Wales - Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
14.10.2019.
u 14:38

- Sigurno nećemo igrati samo na bod. Izostanak Vide i Lovrena je hendikep, no izbornik će naći adekvatna rješenja - rekao je Modrić

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić prokomentirao je sinoćnji remi s Walesom u Cardiffu.

- Možda smo mogli i pobijediti, ali nažalost nismo uspjeli. Mislim da je izjednačujućem pogotku prethodio prekršaj na Kovačiću, a poslije smo bili dominantnija momčad, premda nismo stvarali neke izrazite šanse. Dobar je i bod, sve držimo u svojim rukama i protiv Slovačke možemo osigurati plasman na EP - rekao je Modrić i dodao:

- Sigurno nećemo igrati samo na bod. Izostanak Vide i Lovrena je hendikep, no izbornik će naći adekvatna rješenja. Dobio sam udarac u mišić, kontuzija boli, ali mislim da nije ništa ozbiljno. Vidjet ćemo kroz nekoliko dana.

Uključio se i Borna Barišić.

- Planirali smo uzeti sva tri boda i dobro smo otvorili utakmicu, ranim pogotkom, no potom smo jedan i primili, nakon očiglednog prekršaja. Poslije toga nisu Velšani ništa odigrali, ali nismo baš ni mi, bila je to mala uspavanka. Suspenzija stopera za sljedeću utakmicu predstavlja problem, ali stručni će ga stožer sigurno riješiti. U studenome idemo punim gasom pobijediti Slovačku - rekao je Barišić.

A Hrvatska će protiv Slovačke morati bez Domagoja Vide koji je skupio žute kartone.

- Izgubili smo dva boda, možda malo i zbog pogreške suca - mislim da je njihov igrač udario i loptu i Matea, što je za mene prekršaj, a bez te greške ne bi nam postigli pogodak - no nažalost nema VAR-a i idemo dalje. Imamo još utakmicu protiv Slovačke kod kuće i nadam se da ćemo proći na Europsko prvenstvo te obradovati svoje navijače - rekao je Vida i dodao:

- Kontrolirali smo utakmicu, nisu nam toliko ni pritiskali zadnju liniju. Naposljetku smo mi bili spori, oni su nam zatvarali dubinska proigravanja i nismo mogli stvoriti pravu priliku. Nismo bili dovoljno konkretni i podjela bodova je ipak zaslužena. Ne treba nas to obeshrabriti. Samo da se nitko ne ozlijedi u klubovima, zdravlje je najvažnije i treba doći spreman na zadnje okupljanje. Kovačiću i Modriću želimo što brži oporavak.

Osim Vide, protiv Slovačke neće igrati ni Lovren.

- Najviše mi je žao nepotrebnog žutog kartona, nisam vidio igrača koji mi je dolazio. Doduše, moglo je biti i gore, da sam ga slučajno udario u glavu bio bi i crveni karton. Izbornik će naći najbolje rješenje, dostojno će nas zamijeniti. Ne treba brinuti. Nećemo gledati bod u Rijeci, idemo na pobjedu i dat ćemo svoj maksimum. Nas dvojica ćemo biti najglasniji navijači - zaključio je Vida.

Komentara 6

SO
sohnahoakasaa
15:42 14.10.2019.

Nisam i neću nikad sumnjati u vas jer je sport takav. Uvijek je preko puta onaj kojeg moraš i želiš pobijediti. U svakom nadmetanju. Volim vas i poštujem neizmjerno jer ste zaslužili. Svi koji su trudom i radom dosegli izvrsnost u bilo čemu to zaslužuju. Zato se se nikad nemojte nikom ispričavati dok god pošteno želite i trudite se.

SS
sokac sa drave
15:30 14.10.2019.

Nadamo se da ce do utakmice sa slovacima biti spreman Kramaric nas garant za golove u kvalifikacijama.Sjetite se samo kako je on rijesavao ukraince.

JO
jovanovic
16:22 14.10.2019.

vida juce si bio los,i ti i Lovren i Jedvaj i jos par njih. Nista bolje se i nije moglo da desi,Slovaci bez vas troice nemaju sanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije