Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA ZA NOGOMETAŠA

Modrić i vatreni poručuju: Nikola, nema predaje! Svi smo uz tebe!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
08.06.2017.
u 22:26

- Nikola, nema predaje! Svi smo uz tebe! - poručuju reprezentativci.

Sutra započinje dvostruka akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, za pomoć bivšem reprezentativcu Nikoli Pokrivaču i svim ostalim oboljelim osobama.

Nekadašnji vatreni Nikola Pokrivač, koji je 15 puta branio boje hrvatske reprezentacije, bori se s teškom bolešću i potreban mu je podudarni darivatelj krvotvornih matičnih stanica.

U petak, 9. lipnja, u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i uz potporu Hrvatskog nogometnog saveza organiziraju se dvije akcije upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Prvu je na rasporedu na stadionu u Varaždinu od 10:00 do 12:00 sati, a druga u Svetom Martinu na Muri od 15:30 do 17:30 sati. Upisati se mogu zdrave osobe od 18 do 40 godina.

Upisom u registar može se pomoći Nikoli Pokrivaču, ali i svim drugim oboljelim osoba koje traže podudarnog darivatelja.

Akciju će podržati i dobro poznata sportska imena iz grada Varaždina, poput Darija Jerteca, Nikole Šafarića, Gordana Golika, Gorana Mujanovića, Jerka Leke i Karoline Šprem.

Na upis pozivaju i hrvatski reprezentativci pod vodstvom izbornika Ante Čačića, uz zajedničku poruku Nikoli Pokrivaču: 

- Nikola, nema predaje! Svi smo uz tebe!

Komentara 1

Avatar Parousia
Parousia
07:31 09.06.2017.

Drzi se Nikola,sve je u Bozjim rukama,samo imaj vjere i sve ce biti dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije