Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEO KONTRA LUKE

Modrić i Kovačić bacili okladu: Mateo vjeruje u Hrvata, Luka ne!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Gtres/PIXSELL
1/7
17.04.2018.
u 18:44

Modrić i Kovačić inače su veliki ljubitelji NBA košarke pa su na nedavnoj turneji reprezentacije uživali u utakmici Miami Heata i New York Knicksa.

U NBA ligi počelo je doigravanje, a okladu tko bi mogao do naslova nabacili su i hrvatski nogometni reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Modrić je uvjeren da će prvak biti Houston Rocketsi koji će u finalu dobiti Cleveland Cavalierse. 

Foto: Screenshot/reuters
S njegovom prognozom ne slaže se Kovačić koji tvrdi da će prvak biti Cavaliersi za koje igra i hrvatski centar Ante Žižić. Oni će prema njegovim prognozama u finalu dobiti Golden State Warriorse.

 

#NBAPlayoffsChallenge is on! 🙌🏀 #TiempodePlayoffs

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Modrić i Kovačić inače su veliki ljubitelji NBA košarke pa su na nedavnoj turneji reprezentacije uživali u utakmici Miami Heata i New York Knicksa.
 

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:14 17.04.2018.

NBA ligi poÄ�elo je doigravanje, a okladu tko bi mogao do naslova nabacili su i hrvatski nogometni reprezentativci Luka Modrić i Mateo KovaÄ�ić. Modrić je uvjeren da će prvak biti Houston Rocketsi koji će u finalu dobiti Cleveland Cavalierse.Â

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije