Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Modrić i Conte u Interu?, Pjaca ostaje u Fiorentini

21.12.2018.
u 00:27

S obzirom na činjenicu da je Juventus doveo Cristiana Ronalda, Inter želi Modrića jer netko mu mora parirati u talijanskom prvenstvu

Milanski Inter cijelo se ljeto motao oko Luke Modrića kao mačka oko vruće kaše, no Modrić je na kraju ostao na klupi kraljeva. Najbolji igrač svijeta nije napustio Real Madrid s kojim je u igračkim problemima.

Tako da njemu bi dobro došla promjena, a Interu pojačanje.

>> Luka Modrić: Zlatna lopta je kruna sjajne karijere

Do sada im je jedan od većih problema stvarao Uefin financijski fair-play, ali to će se promijeniti. Marca i Gazzetta dello Sport pišu kako Inter od 1. srpnja više neće imati limita za investiranje u pojačanja, a kadrovski su se već ionako pojačali.

Sa sobom imaju i novog direktora Giuseppea Marottu, ali i Kineze koji sve plaćaju. S obzirom na činjenicu da je Juventus doveo Cristiana Ronalda, Inter želi Modrića jer netko mu mora parirati u talijanskom prvenstvu.

Osim najave mogućeg dolaska Modrića, Corriere dello Sport dodaje kako dolazak Marotte znači da u Inter dolazi i Antonio Conte. Jer baš je s njim u Juventusu radio čuda...

Iz Italije dolaze i vijesti kako Marko Pjaca ne odlazi iz Fiorentine, odnosno matičnog Juventusa kako se u posljednje vrijeme pisalo u medijima.

– Mislili smo da smo ljetos odradili odličan posao i da smo stvorili napad za vrlo visoke domete. Chiesi i Simeoneu pridodali smo Pjacu, igrača kojeg su željeli dovesti praktički svi. Istina, nedostaje nam više postignutih pogodaka, ali naše mišljenje je ostalo isto. Taj napadački trojac nam je i dalje važan, a uz to imamo i Mirallasa, koji se pokazao kao važna alternativa. Vidjet ćemo. Reagirat ćemo ako nam tržište pruži šansu – javio se Fiorentinin sportski direktor Pantaleo Corvino.

No, iako se u Fiorentini ne žele odreći Pjace, njegova statistika nije bajna niti obećavajuća.

Bivši Dinamov napadač u 13 utakmica, točnije 578 minuta koliko je odigrao, zabio je jedan pogodak i imao jednu asistenciju i to sve na utakmici protiv SPAL-a još sredinom rujna.

 

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:41 21.12.2018.

Dokle već patite o Modricu !!!! !!! Najveći Playmaker Svih Vremena !!!! Luka Modri ć Najbolji u Povijesti !!!! Bravo Hrvat !!!! Bravo Hrvatski Reprezentativac Svih Vremena !!!! Bravo Pravi Svjetski Prvak !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije