Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL SLAVIO NA GOSTOVANJU

Što bi Zidane bez Modrića i Benzeme? Hrvatski kapetan zabio krasan gol

(SP)SPAIN-MADRID-FOOTBALL-UEFA CHAMPIONS LEAGUE-REAL MADRID VS MONCHENGLADBACH
Edward F. Peters/XINHUA/PIXSELL
20.12.2020.
u 22:50

Real je uz ova tri boda izbio na drugu poziciju

Nogometaši madridskoga Reala slavili su s 3:1 u 14. kolu na gostovanju kod Eibara, a drugi pogodak za Kraljevski klub postigao je hrvatski kapetan Luka Modrić nakon krasne asistencije Karima Benzeme.

Francuz je na desnoj strani uz gol-liniju predriblao čuvara, pa zatim povratnom loptom pronašao Modrića na 15 metara, koji silovito tuče pod gredu za 2:0 u 12. minuti.

Benzema se prethodno i sam upisao među strijelce u šestoj minuti ogleda, ali Eibar je uspio odgovoriti preko Garcije Kikea nakon nešto manje od pola sata igre. 

Španjolac je na dvadesetak metara fantastično naciljao rašlje i čudesno odmjerenim udarcem natjerao vratara Thibauta Courtoisa na kapitulaciju.

U nastavku se rezultat više nije mijenjao sve do sudačke nadoknade kada je trijumf Madriđana potvrdio Lucas, a Real je uz ova tri boda izbio na drugu poziciju.

Sada ima isti broj bodova koliko i vodeći gradski rival Atletico, međutim momčad Diega Simeona ima bolju gol-razliku, a uz to i dvije utakmice manje u odnosu na Kraljevski klub.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:22 21.12.2020.

Što bi Real bez Zidana i Ramosa ( kad već nema Ronalda ) . Ponovno su ih kao i puno puta do sada posložili nakon teške crne rupe.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:30 20.12.2020.

Bravo Luka!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷👏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije