Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DINAMA Na posljednjoj konferenciji za novinare uoči utakmice s Dinamom, Tottenham je ponudio Luku Modrića

Modrić: Emocije će ključati, ali moram zaboraviti da sam ‘plavi’

05.11.2008.
u 17:59

Na posljednjoj konferenciji za novinare uoči utakmice s Dinamom, Tottenham je predstavnicima domaćih medija ponudio Luku Modrića! Nismo stigli na taj događaj, no odmah nakon završetka konferencije Luka nam se javio i rekao:

- Sigurno igram protiv Dinama, nisu točna nagađanja u engleskim medijima da neću biti u sastavu. Rekao sam Englezima da će mi biti malo čudno igrati protiv svog kluba, jer doista nisam očekivao da bih mogao naletjeti na Dinamo samo nekoliko mjeseci nakon što sam otišao iz Maksimira. No, to je sudbina, a ja ću dati sve od sebe za Tottenhamovu pobjedu.

Jeste li uznemireni uoči utakmice protiv dojučerašnjih suigrača? Jesu li emocije nemirne?

Dinamo nam je ključan
- Još ne, ali siguran sam da će koji sat prije početka dvoboja moje emocije dodirnuti točku vrelišta! Bit će to za mene utakmica najvećih emocija, prvi put ću igrati protiv svoga kluba, ali pokušat ću ta dva sata zaboraviti da sam dinamovac.

Vratilo vam se samopouzdanje, u sedam dana upisali ste sedam bodova...

- Uh, sad je dobro, opet u svlačionici odjekuje smijeh! A nije bilo lako... No, malo nas je sreća pomazila, vratili smo se s Arsenalom i posebno s Liverpoolom u već izgubljenim utakmicama i puni optimizma dočekujemo Dinamo. Svi smo uvjereni u pobjedu... To je naša ključna utakmica! Želimo li nešto napraviti u Uefinoj ligi, a želimo, jednostavno moramo pobijediti plave. Ali, neće biti lako, predobro znam kako funkcionira plava svlačionica. Uvijek smo se, naime, posebno “napalili” za velike utakmice. Tako će biti i sad.

Vaš suigrač Ledley King (neće igrati kao ni Jenas), kaže da Tottenham protiv Dinama mora igrati na engleski način. Što to znači?

- Moramo biti čvrsti i agresivni, da predaja lopte mora biti brza...

Dres Mandži i Drpiću
Je li vas nazvao Mandžukić? Najavio je nekakvu okladu?

- Nismo se čuli, valjda će nazvati na dan utakmice. A bilo kakav njegov prijedlog za okladu ću prihvatiti.

Hoćete li se javiti Dinamovim navijačima prije utakmice?

- Naravno! Pozdravit ću ih, pa to su i moji navijači, uvijek će ostati moji navijači -rekao nam je Modrić, čiji će dres nakon utakmice za uspomenu dobiti Mandžukić i Drpić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije