Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Mnogi strani treneri se nude, a čini se da su Tudor i Stanić otpali

08.09.2018.
u 15:50

Bivši trener Kopić je u Zagrebu. Osjeća se bolje nego prekjučer kada je završio na hitnoj. Umoran od svega, odmara se u krugu obitelji

Nogometaši Hajduka i jučer su trenirali bez glavnog šefa struke. Nakon odlaska (protjerivanja) Željka Kopića, traži se novi trener bijelih. Predsjednik kluba Jasmin Huljaj ima pune ruke posla, a da je bio odlučniji, već je mogao imati Igora Tudora na klupi te Marija Stanića kao koordinatora struke.

No, prvo je obećao klupu Tudoru, a onda ipak ostavio Kopića. Naravno, Tudoru je to loše “leglo”. 

Predsjednik Jasmin Huljaj još se jednom sastao s dvojcem Tudor - Stanić, no za razliku od prvog sastanka, ovoga puta, bili su još dalje od dogovora i čini se da je moguća suradnja propala.

Kandidat i Zoran Vulić

Ponudu bijelima preko hrvatskog zastupnika Miroslava Bičanića dao je bivši engleski izbornik Sven-Göran Eriksson, a još jedno vrlo poznato ime koje je nuđeno klubu s Poljuda je – Walter Zenga. Legendarni bivši vratar Intera i talijanske reprezentacije u trenerskoj karijeri vodio je mnogo klubova, od Sampdorije, Wolverhamptona i Crotonea do Steaue i Crvene zvezde s kojima je osvajao naslove prvaka. Godinama je radio i u arapskim zemljama, ima dva desetljeća trenerskog iskustva.

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca s Davorom Šukerom

Među onima koji se nude je i češki strateg František Straka, bivši trener Teplica, praške Sparte, plzenjske Viktorije, praške Slavije, Slovana iz Bratislave te u jednom susretu i v.d. izbornika Češke.

Također, još dva imena spominju se kao mogući Kopićevi nasljednici. Prvi je bivši izbornik BiH Mehmed Baždarević, trenutačno na klupi francuskog drugoligaša Parisa, te Zoran Vulić, koji je na klupi Hajduka bio četiri puta, a posljednji put 2007. godine.

Kopić na oporavku u Zagrebu

No, Jasmin Huljaj nema puno vremena, utakmica s Rudešom je za tjedan dana. Želi li ispasti ozbiljan šef kluba, mora što prije naći najbolje rješenje. Spomenimo i da je bivši trener Kopić u Zagrebu. Osjeća se bolje nego prekjučer kada je završio na hitnoj. Umoran od svega, odmara se u krugu obitelji.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stimo
16:13 08.09.2018.

smjesno pa nitko nije lud da prihvati mjesto ovo je placeni oglas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije