Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Mladost protiv reprezentacija svijeta u malom! Bajić: Pokušat ćemo ih zaskočiti

09.10.2019.
u 10:34

Danas su na rasporedu susreti skupine B u kojoj je i zagrebačka Mladost koja će u prvom kolu u Budimpešti gostovati kod OSC-a (srijeda u 20.30 sati)

Liga vaterpolskih prvaka ove će se sezone igrati čak četiri dana u tjednu, pa je tako splitski Jadran u skupini A već stigao kod kuće izgubiti od Olympiakosa s 8:17.

Danas su na rasporedu susreti skupine B u kojoj je i zagrebačka Mladost koja će u prvom kolu u Budimpešti gostovati kod OSC-a (srijeda u 20.30 sati). U toj su skupini još: Ferencvaros, Hannover, Terrassa, Dinamo Tbilisi, Marseille i Pro Recco.

1/3

– Uz Pro Recco i Ferencvaros, OSC je svakako najjača momčad u našoj skupini. Igrali smo u pripremnom razdoblju s njima i vidjeli smo koliko su jaki. Iznimno ih poštujemo, ali spremni smo se potući s njima i pokušati ih zaskočiti ako nam se pruži prilika – kazao nam je uoči polaska u Budimpeštu (autobusom dakako) trener Mladosti Zoran Bajić.

OSC je reprezentacija svijeta (ili barem regije) u malom.

Na vratima ima Srbina Branislava Mitrovića, a od srpskih igrača tu su još Sava Aranđelović, Andrija Prlainović i Nemanja Ubović; iz Crne Gore dolaze Draško Brguljan i Aleksa Ukropina, a iz Slovačke bivši jugaš Lukaš Seman.

– Posebno su jaki na poziciji sidraša gdje uz Semana i Ubovića imaju još i mađarskog reprezentativca Harkaija. Kažem paklenska momčad, nama će to biti prva jača utakmica u sezoni – ovo je dosad bilo samo zagrijavanje, uz dužno poštovanje pobijeđenim suparnicima – i eto učinit ćemo sve da pokušamo iznenaditi Mađare – napomenuo je Bajić

Ključne riječi

Komentara 1

ČE
četverac
20:20 09.10.2019.

Ajmo, žapci! Vjerujem da večeras možete i pobijediti. Samo hrabro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije