Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED U BUDUĆNOST

Mladost pojačava svoje redove s tri mlada reprezentativca

Antonijo Buha
Foto: HAVK Mladost
1/3
11.07.2014.
u 16:25

- Mladost kao i do sada sve svoje nade i snove polaže u mladu, prosperitetnu ekipu koja će svojim stasanjem i sazrijevanjem dovesti do, nadamo se, velikih uspjeha i trofeja - izjavljuje sportski direktor HAVK Mladosti, Boško Lozica.

Mladost ponovno pomlađuje ekipu. Nakon izvanredne sezone u kojoj su naši Žapci sa mladom momčadi postigli izuzetan napredak i visoke plasmane, odlučili su se dodatno pomladiti. Ekipi će se pridružiti tri mlada reprezentativca; Antonijo Buha (1995.), Luka Lozina (1995.) te Andrija Bašić (1995.).

Novi igrači dolaze iz dalmatinskih klubova, tako Antonijo Buha dolazi iz VK POŠK iz Splita kao i njegov sugrađanin Luka  Lozina iz VK MORNAR BS, dok se ekipa konačno pojačava mladim igračem iz VK Šibenik (Šibenik) Andrijom  Bašićem.

Ta tri reprezentativca upotpunjuju sliku ekipe prvog trenera HAVK Mladost, Vjekoslava Kobešćaka, koji svojim radom stvara i formira mlade nade seniorskog vaterpola.

- Mladost kao i do sada sve svoje nade i snove polaže u mladu, prosperitetnu ekipu koja će svojim stasanjem i sazrijevanjem  dovesti do, nadamo se, velikih uspjeha i trofeja, tako smo, evo danas potpisali ugovore sa nova tri mlada reprezentativca - izjavljuje sportski direktor HAVK Mladosti, Boško Lozica.

Iz kluba su u prijelaznom roku otišli Marko Martinić i Kristijan Milaković, koji već imaju ponude iz Španjolske. Došla su ova tri gore navedena igrača i zasad nema planova za novim pojačanjima. Prva ekipa je na kratkom odmoru, njih svega nekoliko, jer su skoro svi igrači na reprezentativnim zadacima, a sa svojim pripremama Mladost kreće polovicom kolovoza.

>> Primorje pobijedilo Mladost i osvojilo prvi naslov prvaka Hrvatske!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije