Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSPJEŠNE KVALIFIKACIJE

Mladost i Mornar ostali bez Lige prvaka

Jug - Mladost
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
02.10.2017.
u 07:00

Mladostaši su na kraju treći u skupini.

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti, koje vodi Ratko Štritof, nisu se uspjeli plasirati u skupinu Lige prvaka. Nakon što su pobijedili Duisburg (21:4) i igrali neodlučeno s moskovskim Spartakom (6:6), trebala im je za prolaz jučer pobjeda nad Jadranom iz Herceg Novog.

No „žapci“ su izgubili sa 7:12 (1:1, 2:4, 2:3, 2:4). Mladostaši su na kraju treći u skupini. Splitski Mornar također nije prošao u kvalifikacijskoj skupini koja se igrala u Barceloni. Splićani su ispali već nakon prve dvije utakmice kada su izgubili od Brescie (8:10) i Sabadella (3:8). Jučer su u revijalnoj utakmici pobijedili nizozemski Utrecht (11:7). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije