Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNE PREDSTAVE

Mladost i Jug novo izdanje regionalne Jadranske lige otvorili pobjedama

Zagreb: Prvenstvo hrvatske u vaterpolu, HAVK Mladost- VK Mornar
Slavko Midzor/PIXSELL
24.11.2021.
u 22:57

Na turniru u Beogradu nastupaju dvije hrvatske momčadi te su obje upisale pobjede na startu.

U srijedu je počelo novo izdanje regionalne Jadranske lige u vaterpolu. Natjecanje je podijeljeno na dva turnira, jednom je domaćin Beograd, a drugom Split.

Na turniru u Beogradu nastupaju dvije hrvatske momčadi te su obje upisale pobjede na startu.

Dubrovački Jug AO svladao je Partizan 15-13 (4-4, 5-2, 3-4, 3-3). Nakon ravnopravnog starta u utakmicu Jug AO je ključni korak prema uspjehu napravio u drugoj dionici koju je dobio 5-2. Najbolji strijelac dubrovačke momčadi bio je Argyropoulos s pet golova. Maro Joković je dodao četiri, a Kakaris tri gola.

Mladost je s 14-11 (4-3, 2-2, 3-2, 5-4) bila bolja od Budve u neizvjesnom susretu. Mladost je u završnicu susreta ušla s minimalnom prednošću od 12-11, ali ipak nije ispustila pobjedu za koju je najzaslužniji bio Dario Rakovac koji je postigao šest golova. Po dva su dodali Vrbnjak i Lazić.

U 2. kolu Šabac će biti novi suparnik Juga AO, dok Mladost igra protiv Budve.

Turnir u Splitu započinje u četvrtak, a na njemu nastupaju splitski Jadran, Mornar, Solaris, Crvena zvezda, Primorac i Radnički, koji je ujedno branitelj naslova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije