Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahuktala se sezona

Mladost gostuje u Igalu, sraz ranjenih lavova

Petra Bukić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
12.10.2019.
u 15:21

Najbolje hrvatske vaterpolistice večeras u Lisabonu (18 sati) igraju prvu od dvije kvalifikacijske utakmice za nastup na EP-u u Budimpešti

Vaterpolska se sezona zahuktava, igra se ritmom srijeda - subota, pa će tako vaterpolisti Mladosti nakon gostovanja u Budimpešti (Liga prvaka), večeras (19 sati, plivalište u Igalu) biti gosti hercegnovskog Jadrana u derbiju četvrtog kola Regionalne lige.

Žapci su uz jugaše jedina momčad koja nakon tri kola ima maksimalan broj bodova, ali ovaj put će taj njihov niz biti na dosad najozbiljnijoj kušnji.

I jedni i drugi poraženi su u Ligi prvaka (Jadran od Juga kod kuće, Mladost od OSC-a u gostima), pa ćemo sad vidjeti koji je od ranjenih lavova opasniji. Ostali parovi 4. kola: Šabac - Jug (20), Jadran (S) - Partizan (19.30), Primorac - Budva (19).

A najbolje hrvatske vaterpolistice večeras u Lisabonu (18 sati) igraju prvu od dvije kvalifikacijske utakmice za nastup na EP-u u Budimpešti.

Suparnice su im, dakako, domaće igračice, a uzvratna utakmica igrat će se 26. listopada u Šibeniku. Uspješnije iz ta dva susreta idu u Budimpeštu, u siječnju 2020. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije