Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb Eurokupa

Mladost dočekuje Suknov Primorac, Jadran u Španjolskoj

Mladost i KPK susreli se u 1. kolu Prvenstva Hrvatske
Marin Tironi/PIXSELL
17.11.2020.
u 15:32

Po dvije prvoplasirane momčadi sa svih osam turnira plasirat će se u osminu finala tog natjecanja, a dalje se igra klasičnim sustavom - jedna utakmica kod kuće, jedna u gostima

U Lenovu središtu u Nyonu ždrijebane su skupine ovogodišnjeg Eurokupa, po kvaliteti drugog europskog vaterpolskog klupskog natjecanja. Naši predstavnici, zagrebačka Mladost i splitski Jadran prošli su prilično dobro i realno je očekivati njihov prolaz u osminu finala. Posebno mogu biti zadovoljni Zagrepčani koji su i domaćini jedne od osam kvalifikacijskih skupina.

Dakle, od 4. do 6. prosinca bazen na Savi ugostit će u skupini F crnogorski Primorac, mađarski Eger i talijanski Trieste. Zapravo, iz Mađarske je trebao doći Vasas, ali je zbog velikog broja koronavirusom zaraženih igrača svoje mjesto prepustio Egeru.

Jadran će na put u Španjolsku, u Sabadell pokraj Barcelone, a na tom će turniru (B) osim Splićana i domaćina sudjelovati još i rumunjska Steaua te Dinamo iz Moskve. 

Po dvije prvoplasirane momčadi sa svih osam turnira plasirat će se u osminu finala tog natjecanja, a dalje se igra klasičnim kup sustavom - jedna utakmica kod kuće, jedna u gostima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije