Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon trajnije rješenje?

Mladost dobila novog predsjednika, u pitanju je poznato ime

Zagreb: Utakmica za treće mjesto prvenstva Hrvatske, HAVK Mladost - VK Solaris
Luka Stanzl/PIXSELL
21.09.2022.
u 12:03

Na izvanrednoj sjednici Skupštine kluba, održanoj u utorak navečer, za predsjednika kluba izabran je dr. Mladen Miškulin (55), bivši proslavljeni vaterpolist Mladosti, a danas voditelj Odjela za ortopediju u specijalnoj bolnici Aksis. Dosadašnji predsjednik Boris Sesar podnio je ostavku zbog povećanih poslovnih obveza, ali klub sa Save i inače nema puno sreće s predsjednicima u posljednje vrijeme

Vaterpolski klub Mladost ima novog prvog čovjeka. Na izvanrednoj sjednici Skupštine kluba, održanoj u utorak navečer, za predsjednika kluba izabran je dr. Mladen Miškulin (55), bivši proslavljeni vaterpolist Mladosti, a danas voditelj Odjela za ortopediju u specijalnoj bolnici Aksis.

Dosadašnji predsjednik Boris Sesar podnio je ostavku zbog povećanih poslovnih obveza, ali klub sa Save i inače nema puno sreće s predsjednicima u posljednje vrijeme. Sesar na čelu kluba nije izdržao ni osam mjeseci (došao je 25. siječnja ove godine), a i njegov prethodnik Dalibor Bilić nije se zadržao dugo - manje od pet mjeseci (od rujna prošle do siječnja ove godine).
Očekuje se da bi dr. Miškulin mogao biti trajnije rješenje, jer on je ipak dijete Mladosti i dobro poznaje situaciju u klubu jer je i dosad bio član Izvršnog odbora i šef liječničke službe žabaca.

Miškulin je rođen 17. veljače 1967. u Zagrebu. Vaterpolom se počeo baviti u Mladosti s osam godina, a poslije je prošao sve selekcije u klubu i u reprezentaciji bivše države. S Mladosti je osvojio Jugoslavenski kup (1988.), potom i prvenstvo (1989.), ali i Kup prvaka (1989.) u znamenitom finalu sa Spandauom, a potom i Superkup.

Nakon što je godinu poslije sa žapcima osvojio još jedno državno prvenstvo i još jedan Kup prvaka, otišao je u Italiju. Najprije je dvije sezone proveo u Bologni (gdje je specijalizirao ortopediju i traumatologiju na najprestižnijoj ortopedskoj klinici u svijetu, u Institutu Rizzoli),  potom tri u Modeni te jednu u Pro Reccu. Nakon povratka iz Italije zaigrao je za Aurum, a potom i za Medveščak, gdje je 2000. i zaključio karijeru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije