Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Final Four u Rijeci

Mladost: Bez ruku i nogu ako treba, Jug: Znamo koji je recept

'19.02.2011., Sportski park Mladost, Zagreb - Triglav JVL, 12. kolo, Mladost - Sibenik. Vanja Udovicic.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
01.04.2011.
u 16:09

Zvuk glasovira dopire s televizije na bazenu kraj Save, a trener Mladosti prije puta u Rijeku, gdje ga u polufinalu Final Foura (18 sati) čeka vječni suparnik Jug, reći će – sve je ružičasto!

Čini se poput idile, ali riječ je ipak o prvoaprilskoj šali. Žapci će teško preskočiti Jug, momčad je okrnjena, na put mora voditi čak i juniore, sina Perice Bukića Luku i njegova bratića Lovru Miloša.

– Očekujemo scenarij sličan onome u finalu Kupa, samo smo sada malo sjevernije, tada smo igrali u Zadru. Pobijedili smo Jug već dva puta, zašto ne i treći? Jedino što je sigurno: na put vodim 14 igrača. Situacija je teška, jedino Živković sigurno ne nastupa, a ostali su upitni. Neizvjesno je s Leticom, Hinić stišće zube nakon udarca u rebra, a srećom su mu svi zubi na mjestu pa stišće vrlo dobro. Nadam se da će kapetan biti taj koji će nas odvesti u finale – objašnjava trener mladostaša Emil Nikolić.

Klub u Rijeku vodi i navijače, popunjavaju se posljednja mjesta u autobusu, brinu se o prijevozu i ulazu.

– Ovo je utakmica koja se mora odigrati i, bez obzira na ozlijeđene, spremamo neka iznenađenja. Vidjet ćemo nakon utakmice jesmo li ih iznenadili. Idemo nešto improvizirati pa ako nas ne prokuže... – dodaje Nikolić, a potpredsjednik Boško Lozica dodaje:

– Ma to je utakmica koja se mora odigrati, makar bez ruku i nogu. Dečki to već znaju, pa koliko su takvih odigrali Udovičić ili Hinić?

I u Gružu se bruse na vječnog rivala. Momčad Elvisa Fatovića briljira, dignute glave stižu u Rijeku:

– Mi smo svi na broju, jedino je Vićan i nakon četiri mjeseca u problemima. Nećemo žuriti. Ispravit ćemo greške, znamo vrlo dobro koje su to iz prvih dviju utakmica s Mladosti koje smo izgubili. Jezičac će se prebaciti na jednu stranu, cijenimo ih, ali nadamo se da će to biti na našu, a i u naletu smo – hrabri se Fatović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije