Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUTINIRANO

Mlados i Jug u prvenstvu Hrvatske upisali očekivane pobjede

Mladost - Jug
Dalibor Urukalović/PIXSELL
03.04.2021.
u 21:34

Jug AO i Mladost imaju po 39 bodova, a treći je Jadran s 33 i utakmicom manje. Na četvrtom mjestu je Primorje EB s 27 bodova, a po 18 bodova imaju Mornar BS i Solaris.

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti i dubrovačkog Juga Adriatic osiguranja ostvarili su očekivane pobjede u utakmicama 15. kola Prvenstva Hrvatske - za plasman od 1. do 6. mjesta.

Mladost je slavila na gostovanju kod riječkog Primorja EB s 9:4 (3:0, 4:2, 1:1, 1:1), a Dubrovčani su kao gosti svladali splitski Mornar BS sa 17:6 (2:1, 6:1, 6:2, 3:2).

Mladost su do pobjede predvodili Cosmin Radu i Franko Lazić sa po dva pogotka svaki.

Kod Juga su u pobjedi nad Mornarom najbolji bili Danil Merkulov s četiri pogotka te Filip Kržić i Paulo Obradović  sa po tri gola.

Utakmica Solarisa i splitskog Jadrana odgođena je iz sigurnosnih razloga.

Jug AO i Mladost imaju po 39 bodova, a treći je Jadran s 33 i utakmicom manje. Na četvrtom mjestu je Primorje EB s 27 bodova, a po 18 bodova imaju Mornar BS i Solaris.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije