Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA IZGUBILA
Povratak na članak

Mladi vatreni otkrio čime su ga Englezi iznenadili

- Sreća nas je možda bila nagradila protiv Španjolske a sada otišla na drugu stranu.

Komentari 7

JA
JanezIQ45
21:50 18.11.2018.

Dragi Vlasicu zelim ti iskreno svu srecu u zivotu ali od tebe nikad vise od prosjecnog igraca!Nemas niti tehniku niti motoriku za vrhunskog igraca!Zahvali se Dalicu da te samo iz njemu poznatih razloga forsira!Ti ces mozda biti prihvatljiva alternativa za izmjene ali kod ozbiljnog trenera ti nebi bio u pvih jedanaest!

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:17 18.11.2018.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷dobra utakmica,šteta!nema veze ipak smo viceprvaci svijeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷13 država je igralo finale sp i jedna od njih je HRVATSKA!ovi ostali mogu samo sanjat o tome!i još nekaj 250 000 na traktorima je neprocjenjivo!🚜🚜🚜😂😂😂Hrvatska iznad svih!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.